2009. november 24., kedd

Two weeks trip in Argentina

Unfortunately I won’t be able to make any posts probably for two weeks, as my university has sent me to Argentina for a study trip. When I return home, I would like to upload many nice photographs of the street fashion of Buenos Aires.

Valószínűleg 2 hétig nem tudok majd bejegyzéseket írni, mert az egyetemem kiküldött tanulmányútra Argentínába. Ha haza jöttem, akkor sok szép képet szeretnék feltölteni a buenos airesi utatcai divatról.

2009. november 17., kedd

Scarlett Johansson on the cover

Scarlett Johansson is one of our days’ sexiest actresses. We can’t only see her on the film screens but also on the cover pages of magazines. The biggest fashion companies ask her to endorse their products. There is no fashion magazine in which she has never appeared. I think it is a bit strange as the blond beauty doesn’t have the typical model figure. Will she be perhaps the forerunner of the models with average physique? And will there be less and less extremely thin girls on the runways and photographs?

Scarlett Johansson napjaink egyik legszexisebb színésznője. Nem csak a filmvásznon láthatjuk, hanem egyre többet szerepel a magazinok címlapján is. A legnagyobb divatcégek kérik fel termékeik arcának. Nincs olyan divatmagazin, aminek ne szerepelne oldalain. Azért tartom ezt érdekesnek, mert a szőke szépség nem rendelkezik a tipikus modell alkattal. Lehet, hogy ő lesz az egyik előhírnöke az átlag testalkatú modelleknek? És egyre kevesebben lesznek a korosan sovány lányok a kifutókon és a fotókon?






Itt betekinthetünk Scarlett egyik címlap fotózásába, amely az ELLE stábjával készült:


2009. november 13., péntek

Rock and Roll footwear

Idén bejöttek a divatba a vad szegecsek, fémek és a fekete szín, amely megmutatkozik a lábbelik design-jában is. A platformos cipők közkedveltek lettek. Vagány külsőt kölcsönöznek a cipőknek és egyben előnyösen megnyújtják a viselőik lábát.







2009. november 10., kedd

Snowboard outfit

A snowboardos ruciknál is megfigyelhetjük idén az állat minták megjelenését, extrém megoldások. Az élénk színek változatlanul jelen vannak, a praktikusságuk miatt. A fehér környezetben sokszor életeket menthet egy feltünő ruha. Még nagyon fontos a vízáteresztő képességük, mert főleg a kezdő snowboardosok elég sokat ülnek a hóban, és könnyen átházhat a nadrágjuk, ha 10000 mm-nél kisebb a vízhatlansága.


















2009. november 6., péntek

Old's cool snowboard boots

A legnagyobb sport márkák elkészítették az old's cool cipő modelljeik snowboard csizma változatát, amelyek egyre népszerübbek. Mindenféle designban, színekben megtalálhatóak. Nagyon örültem, amikor rátaláltam ezekre a csízmákra, mert nagyon kedvelem az old's cool cuccokat.















2009. november 2., hétfő

HÓ-SHOW+




A Hó Show ebben az évben 3 napos lesz, időpontja: 2009. november 6-8.
Idén új névvel, logóval és arculattal rendelkezik a kiállítás, amelyen nem csak a téli sportok, hanem az outdoor és extrém sportok is teret kapnak. Még több program és kínálat várja az odalátogatókat.

Érdemes kinézni, mert a legdivatosabb sí és snowboard felszereléseket, rucikat kedvezménnyel vehetjük meg. Tavaly sikerült rátalálnom egy nagyon szép csajos deszkára féláron:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...