2010. január 28., csütörtök

Grey outfit #2

My next outfit is a loosy, sporty and very comfy ensemble. Sometimes we don’t want to smarten ourselves up and we long for something really comfortable! Being casual doesn’t mean you can’t be in sytle! Of course you can.
In casual wear I prefer grey colour as it is absolutely not finicky:)


A következő szettem egy laza, sportos és kényelmes viselet! Sokszor van, hogy nincs kedvünk kicsípni magunkat és vmi kényelmesebbre vágyunk! Viszont ezeket a típusú ruhákat is lehet stílusosan hordani. Játszós ruciknál szeretem a szürke színt, mert abszolút nem kényes:)


In this very outfit, all separates are made of cotton. You can easily move wearing them:)

Ebben az összeállításban minden ruhadarab pamutból van. Könnyen lehet bennük mozogni:)





Ok, the bag is not cotton! :)

Na jó, a táska nem pamut! :)



I’ve hung a little figure up on my bag to jazz it up. I got him with my Women’s secret pyjamas.

A tatyóra felakasztottam egy kis figurát, hogy feldobjam vele, amit a Women’s secret-es pizsimhez kaptam.



Converse trainers will always remain a forever classic pair of shoes! These old kicks are definitely among my favourites.

A Converse tornacipő, mindig is egy örök klasszikus marad! Ez az egyik kedvenc csukám, ami már egy elég régi darab.

2010. január 25., hétfő

Grey outfit #1

Make your ”grey weekdays” more colourful with grey! In this series I would like to present how variously you can wear the fashionable grey colour. Try everything from light shades to dark grey as it suits everybody!:)
I’m going to introduce 4 different styles in 4 sections, ranging from casual to posh.
I’m wondering your opinion, looking forward to your comments!
Xoxo
Festy

Szürkével színesítsük a szürke hétköznapokat! Ebben a sorozatban szeretném bemutatni, hogy ezt a divatos színt, milyen sok variációban lehet megmutatni. A világos árnyalatoktól a sötétszürkéig kísérletezzetek, mert ez mindenkinek jól áll!:)
4 részben 4 különböző stílust fogok bemutatni, a hétköznapitól az elegánsig.
A véleményetekre kíváncsi leszek, várom hozzászólásaitokat!!!
Xoxo
Festy

I’ve put on a pair of acid wash leggings and a long checked shirt with ankle boots. It’s a simple but classy everyday outfit.
Hosszított kockás inghez felvettem egy koptatott leggingset és bokacsizmát. Ez egy egyszerű, de stílusos hétköznapi szerelés.



I spotted this thick croc patterned belt on the sales and got this little old clutch bag out of my drawer. What do you think?
Megpillantottam a leárazásokban, ezt a vastag kroki mintás övet, amihez előkerestem a fiókból egy kis régi ritikült.



And the boots just loosely:)
A csizma csak úgy lazán!:)

2010. január 18., hétfő

Gloves in style

When the weather gets cold, gloves can be very handy. On gloomy days you can jazz your looks up with an extremely special or very colourful pair of gloves. But we can’t only wear these accessories in cold weather. There are some models which aren’t supposed to warm you at all (nearly just small scraps:)).
We mostly wear these little gloves to express our personality. I don’t really like if there is anything on my hands, so I only wear gloves if I need to warm them.
If I have a choice, I prefer the two-finger version.


Amikor hidegre fordul az idő, akkor a kesztyű praktikus kiegészítő lehet. Egy extrémebb vagy színesebb darabbal feldobhatjuk az öltözködésünket a szürke, borús hétköznapokon. Viszont nem csak hidegben hordhatunk kesztyűt. Vannak olyan modellek, amelyek egyáltalán nem melegítenek (majdnem hogy csak kis fecni az egész). Ezeket a kesztyűcskéket inkább egyéniségünk kifejezésére hordjuk. Én nem nagyon szeretem, ha van valami a kezemen, így csak kézmelegítés céljából hordok kesztyűt… Ha már választanom kell, akkor a két ujjas verzió áll hozzám közelebb.













Madonna had already become a fan of gloves in the 80s. Since then she has been wearing them to make her clothing wilder.

Madonna már a 80-as években megszerette a kesztyűt, mint kiegészítőt. Azóta is szívesen teszi vele vadabbá az öltözködését.







We haven’t really seen Carl Lagerfeld without his symbol, the so-called fingerless gloves.


Carl Lagerfeldet még nem nagyon láttuk a jelképévé vált levágott végű kesztyűi nélkül.





Also, Michael Jackson’s typical feature was a pair of white gloves. He used to create fashion by wearing it.


Michael Jackson egyik védjegye volt a fehér kesztyű. Annak idején divatot teremtett a hordásával.

2010. január 12., kedd

Headband

Headbands are always able to renew and return to fashion. They are made of the most various materials in different styles. This is an accessory which not only jazzes our outfit up, but it also makes us unique. It is very important to choose a piece which suits our clothes the most in its style. I prefer hippie style headbands. I usually try wearing them, but unfortunately I can’t leave them on for long as my head starts aching soon.

A hajpántok mindig képesek megújulni, és visszatérni a divatba. A legkülönfélébb anyagokból és stílusokban készülnek. Ez egy olyan kiegészítő, ami nem csak feldobja az összeállításunkat, hanem egyedivé is tesz minket. Nagyon fontos a megfelelő hajpánt kiválasztás, hogy stílusban passzoljon a ruhánkhoz. Hozzám a hippi stílusú hajráfok állnak közel. Mindig próbálkozok a hordásukkal, csak sajnos nem tudom, őket hosszú ideig hordani, mert megfájdul a fejem. :(
























Headbands as important accessories have also appeared in the latest fashion making series, the Gossip Girl. They are inevitable parts of Blair Waldorf’s clothing.


Már a legújabb divatdiktáló sorozatban a Gossip Girl-ben is felbukkant a hajpánt, mint fontos kiegészítő. Blair Waldorf karakterének elkerülhetetlen kiegészítője a hajráf.






Among the Hollywood stars, Paris Hilton usually wears her symbolic headbands.

A hollywoodi sztárok közül Paris Hiltonnak szinte már a jelképévé vált a hajpánt.





2010. január 5., kedd

Party make up

The other day we were trying to be creative with my friend, Erika, who is a professional make-up artist. She made an amazing party make-up for me:) The main aspect was to make it as colourful as possible but still saving its harmony. If we put a dynamic make-up on the model’s eyes, it is sensible to leave her lips and cheeks natural. Erika tried out a new technique for putting on the powders.
Egyik nap kreatívkodtunk Erikával a barátnőmmel, aki profi sminkes. Összedobott rajtam egy vadító party make up-ot:) A smink elkészítésénél a főszempont volt, hogy minél színesebb legyen, viszont még az összhang megmaradjon. Ha erőteljesre sminkeljük a modell szemét, akkor érdemes a száját és arcát természetesre hagyni. Erika egy új technikát próbált ki a porok felvitelénél.



In the second picture she used some lip shine to achieve a sleek effect. She had to be very careful putting on it not to mess the colours up.
A második képen szájfényt használt az olajos hatás eléréséhez, amelyet nagyon óvatosan kellett felvinnie a szemre, nehogy összefolyjanak a színek.

Make up by Oke Erika

2010. január 1., péntek

Snowboard style

During the holidays we went snowboarding with some of our friends to Austria. We were afraid that there wouldn’t be enough snow. Fortunately it was snowing a bit at Christmas, which was just enough for a little sliding:) The boys could only be seen either in the forest or on the jumps…
Két ünnep között elmentünk a haverokkal boardozni Ausztriába. Attól tartottunk, hogy majd nem lesz elég hó. Szerencsére karácsonykor esett egy kicsi, ami pont elég volt, egy kis csúszkáláshoz:) A fiúkat szinte csak az erdőben és az ugratón lehetett látni…



Zsófi’s outfit is entirely in accordance with the alpine landscape. She combined white and grey colours very stylishly. The whole effect is absolutely cool!
Zsófi szerelése teljesen összhangban van az alpesi tájjal. A fehér és a szürke színt kombinálja ízlésesen. A teljes összképben megfigyelhető egy kis vagányság is.



Waiting for the lifts I glimpsed at an amazing reindeer snowboard hat. I immediately called my sister as she is absolutely nuts about reindeers. I didn’t really need to persuade her to buy it:) Apart from her new hat, Dodi only wore black and red clothes, even her board suited her outfit.
A felvonóra várva megpillantottam egy super, rénis snowboardos satyit. Egyből szóltam is a tesómnak, mert totál oda van a rénszarvasokért. Nem nagyon kellett győzködni, hogy megvegye:) Dodin a rénis sapin kívül szinte minden cucc piros fekete, ja és még a boardja is passzol a ruhájához.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...