2011. január 28., péntek

Brown bags

Which one do you like?

1. Akris



2. Alexander Wang



3. Anya Hindmarch


4. DKNY


5. Givenchy


6. Viktoria Beckham

2011. január 25., kedd

Alexander Wang’s 2010 autumn collection

Alexander Wang 2010-es őszi kollekciója

I’ve compiled a little taste of Alexander Wang’s collection. The selected outfits reflect this year’s winter fashion. The designer mixes grey, black and camel colours which have a pleasant effect on the person wearing them. Laces are an inevitable part of the clothes which really bring out the woman of us.


Összeállítottam egy kis ízelítőt Alexander Wang kollekciójából. A kiválasztott együttesek tükrözik az idei téli divatot. A szürkét, feketét és a teveszínt kombinálja a tervező, amely egy kellemes összhatást nyújt a viselőjének. Elmaradhatatlan eleme a ruháknak a csipke, amely kihozza a bennünk lakozó nőt.










Source: www.style.com

2011. január 20., csütörtök

Fashion Guide has started

Elindult a Fashion Guide

Fashion Guide (www.fashion-guide.hu), a group bringing fashion bloggers together, started to operate on Wednesday last week. The ceremonial introduction took place in Max Mara’s store. The website displays Hungarian and international fashion from different point of views. You can get to know the blog writers under the Bloggers link. I’m wondering whether this initiation will bring the concept of fashion blogs to Hungary!? Blogs have already become an inevitable part of fashion life abroad.


Múlt héten szerda este indult el a Fashion Guide (www.fashion-guide.hu) a divatbloggereket összefogó csoport és divatoldal. A Max Mara üzletében került sor az ünnepélyes bemutatóra. A weboldal több szemszögből mutatja be a hazai és a külföldi divatot. A bloggerek menüpont alatt lehet egyenként megismerkedni a blogok szerzőivel. Kíváncsi leszek rá, hogy ez a kezdeményezés jobban behozza-e hazánkban a divatblogok fogalmát!? Külföldön már a divatélet elkerülhetetlen részévé váltak a blogok.


2011. január 17., hétfő

Gossip Girl: Vanessa, the Latin beauty

Gossip Girl: Vanessa a latin szépség

At first I didn’t really like Vanessa’s character when she entered the series. I thought she was gonna be an episode character only. Eventually she has become a full member of the Manhattan youth society and I also started to fancy her. Her style is very close to me, because it reflects the trendiest street style. The stylists of the series always select spectacular necklaces and bracelets matching to her clothes. It’s worth getting ideas from Vanessa’s outfits.


Vanessa karaktere, amikor belépet a sorozatba először nem volt szimpatikus. Azt hittem, hogy csak epizód szereplő lesz. Végül teljes jogú tagjává vált a manhattani ifjúk társadalmának és egyre jobban én is megkedveltem. A latin szépség stílusa nagyon közel áll hozzám, mert tükrözi a legterndibb streetstyle-t. A rucijaihoz a sorozat stylist-jai mindig látványos nyakláncokat és karkötőket válogatnak. Érdemes ötleteket meríteni Vanessa outfit-jeiből!!!










2011. január 13., csütörtök

Nyerd meg a Samsonite Cosmolite luxus bőröndjét!


Annyit kell tenned, hogy Like-olod a Szeretem a Samsonite Facebook oldalát, ha még nem vagy tagja. És kirakod ezt a szöveget a megadott linkkel együtt a Facebook üzenőfaladra. Így részt veszel a sorsoláson.
http://www.facebook.com/pages/Szeretem-a-Samsonite-ot/190447714304463?v=wall


A nyertes ünnepélyes keretek között veheti át ezt a bőröndöt a Samsonite egyik márkaboltjában. Az eseményt itt a blogon fogjuk publikálni.








2011. január 11., kedd

In the earthly paradise

Földi paradicsomban



There are some places in our life where we always long back. I guess Pagang’s island was something like this to me… When we got there with our little boat, I couldn’t believe my eyes that such a beauty exists on Earth. The tiny uninhabited island was only ours for a day, there were no other tourists at all. We were diving for two hours among the coral reefs, and swimming with tortoises. Neki, our guide picked us coconuts from the palm trees. It was a perfect day…


Az ember életében vannak olyan helyek, ahova mindig visszavágyunk. Azt hiszem Pagang szigete ilyen számomra… Amikor odaértünk a kishajónkkal, nem hittem a szememnek, hogy van ilyen gyönyörűség a földön. Egy napra csak a miénk volt a lakatlan kissziget, nem voltak turisták. Két órát búvárkodtunk a korall-zátonyok között, és óriásteknősökkel úsztunk. A pálmafákról kókuszdiót szedett nekünk Neki a vezetőnk. It was a perfect day….




































2011. január 7., péntek

Nyerj egy sminktanfolyamot!

Ha szeretnéd megtanulni egy profi sminkestől (OKE makeup), hogyan készíts magadnak különböző sminkeket, hogyan kell szakszerűen alapozni és milyen kellékek szükségesek. Akkor tedd ki ezt a linket a Facebook üzenőfaladra és Like-old a Festy in style rajongói oldalt, ha még nem vagy tagja. Így részt veszel a sorsoláson.
Sorsolás: január 17. 20:00
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Festy-in-style/110962938925275?ref=ts

A tanfolyamot képekkel fogom dokumentálni és azokat egy postban közzéteszem a blogon.
Itt láthatjátok Oke Erika néhány munkáját:








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...