2011. február 28., hétfő

Oscar 2011 best red carpet dresses

My favourite dresses. :)
Which one do you like?


2. Hilary Swank



3. Hailee stenfeld


4. natalie Portman



5. Gwyneth Partrow



6. Anne Hathaway

2011. február 24., csütörtök

Tally Weijl 2011 pre spring collection

The spring collection has arrived at Tally! :) I can’t wait to have some time and go to the Tally shop at Allee shopping centre to buy some lively outfits. I’ll also post about it if I can. :) The natural brown colours still remain for the spirng but in lighter tones. Pale pink perfectly matches beige and sand colour. Flower patterns also come from last year.


Megérkezett a Tally-be a tavaszi kollekció! :) Már alig várom, hogy legyen egy kis időm és bemenjek a Allee-ba a Tally boltjába és összeállítsak egy-két vidám outfit-et. Ha sikerül majd mindenképpen postolok róla. :) Tavaszra is megmaradnak a natúr barnás színek, csak világosabb árnyalatokban. A halvány rózsaszín tökéletesen passzol a bézshez és a homokszínhez. A virágminta is visszaköszön tavalyról.





2011. február 21., hétfő

Festy in Marks & Spencer – Hippy style

I carry on uploading my my M&S post series. There are two outfits left from last time’s shooting. This one reflects one of my favourite trends, the hippy style. This tender dress can be very comfortable and womanly for everyone. The dark-blue – red combination remains in fashion for the spring too. I love it when the colours of my shoes and bag are the same or at least harmonize. If I take a look at this dress, spring immediately comes to my mind. I can’t wait to see the flowers blossoming... :)


Folytatom a M&S-es post sorozatomat. A múltkori fotózásból még maradt két féle összeállítás. A mostani tükrözi az egyik kedvenc stílusirányzatomat a hippi-stílust. Ez a lágy esésű ruci mindenki számára kényelmes és nőies viselet lehet. A sötétkék-piros színkombináció tavaszra is divatban marad. Szeretem, ha a cipőm és táskám színe megegyezik vagy harmóniában vannak egymással. Amikor ránézek, erre a ruhára a tavasz jut az eszembe. Már úgy várom, hogy végre kinyíljanak a virágok... :)







2011. február 18., péntek

Black Swan

One of my friends, Any invited me to go to the cinema on Wednesday. We watched a very good movie, the Black Swan. I can recommend it to everyone who likes ballet and thought-provoking films. We rarely see an American movie with so much content. What I also loved was that the actors were wearing brilliant dance clothes. Natalie is moving on the screen in wonderful performance clothing.


Szerdán elhívott az egyik barátnőm, Any moziba és egy nagyon jó filmet láttunk a Fekete Hattyút. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a balettot és az elgondolkoztató filmeket. Amerikai filmektől ritkán szoktuk meg, hogy ilyen tartalmasak legyenek. Még ami nagyon tetszett, hogy a szereplők iszonyat jó táncos rucikat hordanak. Natalie szebbnél-szebb fellépő ruhákban libeg a mozivásznon.



















2011. február 11., péntek

Festy in snowboard style

We went snowboarding to Austria (Schladming, Grossarltal, Gastein) with friends. We were very lucky with the weather because the sun was shining during our whole stay. I had never been to such a nice ski resort. The Alps were amazing. I love various geographic formations anyway. I bought a pair of loose white snowboard trousers for this season, I had been looking forward to trying them on. :) At first I was a little afraid of the white colour, I thought it was gonna be too delicate. But now I’m glad I didn’t decide on the darker trousers as these white ones more fit a girl.


Ausztriában (Schladming, Grossarltal, Gastein) voltunk snowboard-ozni a haverokkal. Az időjárással is nagy szerencsénk volt, mert végig sütött a nap. Én még soha nem jártam ilyen szép síterepen. Gyönyörűek voltak az Alpok. Amúgy is nagyon szeretem a változatos földrajzi képződményeket. Idén vettem egy laza fehér board-os gatyát, már alig vártam, hogy kipróbálhassam. :) Először tartottam a fehér színétől, hogy túl kényes lesz. Most már örülök neki, h nem a sötétebb naci mellett döntöttem, mert ez sokkal csajosabb.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...