2011. május 27., péntek

JOY, CKM top 100 award party

JOY, CKM top 100 díjátadó parti




Két hete voltam a JOY díjátadó partin. Szuper buli volt! :) Nagyon jól éreztem magamat: éjjel kettőig maradtam, tudtam volna még táncolni, csak másnap dolgozni kellett mennem. :( Szokás szerint készítettem sok képet a partiról. Amióta írom a blogot most ért először negatív tapasztalat a fotózás során: odamentem VV Évihez, hogy szeretnék egy képet róla az oldalamra, erre ő: egyszer visszakérdezett, hogy „Mi?!” Aztán elfordította a fejét és elment…. Azzal nincs baj, hogy nem szeretne szerepelni (mondjuk,ha a Való Világot bevállalta, akkor már bármit…), csak legalább annyit mondott volna, hogy „Nem, köszönöm!”.

Köszönöm a kedves meghívást, a JOY főszerkesztőjének, Anry Soós Évának!
Festy





I took part in JOY’s award party two weeks ago. It was a great program! :) I had a really good time: I stayed until 2 am, I could have danced more but I had to go to work in the morning. :( As usual I took a lot of photos at the party. Since I started my blog I hadn’t had any negative experience during photo shooting until this event. I went to VV Évi and asked her for a photo for my blog, she said: ”What?!”, turned around and left….
It is not a problem if she doesn’t want to appear on my blog (although it is nothing compared to the reality show) but she could have at least said: ”No, thank you!”.
Thank you for the invitation to the main editor of JOY: Éva Anry Soós!
Festy


 

2011. május 25., szerda

MAGENTA shop opening and fashion show

MAGENTA boltmegnyitó és divatbemutató

The newest MAGENTA store has opened in Haris Lane off Váci street. MAGENTA’s summer collection was shown on the fashion event as well. Unfortunately I was late from the occasion so I couldn’t take any photographs of it myself:( But I still managed to look around the new shop:)

Megnyitott a MAGENTA legújabb boltja a Váci utcáról nyíló Haris közben. A divatesemény keretén belül bemutatták a MAGENTA nyári kollekcióját is. Sajnos elkéstem az eseményről, így a divatbemutatóról nem sikerült saját képeket készíteni:( Viszont az új üzletet még meg tudtam nézni:)

Facebook profile:
http://www.facebook.com/mgntfashion











2011. május 21., szombat

Festy in the FOLLOW ME! - Street Fashion show


Ma este 8-kor részt vehetek Közép-Európa legnagyobb Street Fashion show-ján a Gödörben!:)) El sem hiszem!! Több száz ember előtt végigvonulhatok az egyik kedvenc outfit-emben:)

A képen látható Boyfriend-Jeans style-ban leszek, amit kicsit átalakítottam nyáriasabbra: élén narancssárga saruval, szalma táskával és szalma kalappal...

2011. május 20., péntek

M​OM Park Divatteras​z

Tegnap voltam a MOM Park Divatterasz eseményen. Nagyon színvonalas divatbemutatót láthattunk. Sajnos nem vittem magammal fényképezőt, így csak a sajtóanyagban kiküldött képeket tudom tudom most postolni. :( A regisztrációnál kaptam egy MOM Park hűség kártyát, ami sokféle kedvezményre jogosít!:)))


2011-ben is a romantika hódít a divatban

Szuper finom anyagok, romantikus csipkék és redők: 2011 nyarán ezekre a trendekre érdemes figyelnie annak, aki divatosan szeretne öltözködni. A MOM Park Divatteraszon az is kiderült, hogy a jeans tényleg örök és elpusztíthatatlan.


Százötven szál minden centiméteren

A romantikus irányzat – mely évek óta része a tavasz-nyári trendeknek – most ért a csúcspontjára: a ruhák nagyon nőiesek, finom tapintásúak, mintásak, lágy színűek. Sok a fehér, a tört fehér és a bézs, illetve újdonságként megjelentek a vízszínek: a világoskék és zöld árnyalatai. A mintás kelméket apró virágok vagy nagyobb ornamentikák borítják, a csipkétől pedig a ruhák még nőiesebbé válnak. Dominánsak a finom anyagok, a selyem, a len, a pamut.

„A formák rendkívül változatosak, egyetlen közös jellemzőjük a kényelem, a szabadság érzésének közvetítése” – hangsúlyozta Tus-Dzsurbán Ágnes, a MOM Park Divatterasz stylistja.

Visszatértek a maxi szoknyák, amelyeket leginkább virágos selyemből, vagy pamutból készült, csipkebetétekkel díszített vagy húzott raglán blúzokkal hordhatunk. Ezt az irányt a csipkeharisnyák vagy zoknik és az elmaradhatatlan óriási szalmakalapok tehetik még trendibbé.

A nőies irány mellet a 70-es évek retrohangulata sem hiányozhat. A koptatott jeans ural szinte mindent: nadrág, short, ing, szoknya, ruha, táska és cipő is készül belőle. A női farmernadrágok szára újra trapéz, de nem a 60-as éveket idéző, combon szűk forma, hanem magas derekú, elegáns, határozottan bővülő vonal. Magas rafiatalpú szandálok vagy klumpák illenek hozzá.

A férfiaknál a hűvösebb nyári estékre való gyapjú, a len, a pamut és a bambusz dívik. A szürkét és a feketét felváltják a sötétkék, kék és natúr árnyalatok. A férfiak bátran viselhetnek nyitott nyakú inget és klubzakót, törtfehér nadrággal vagy farmerrel.


Francia elegancia

Az immár hatodik éve megrendezett MOM Park Divatterasz társadalmi eseménnyé nőtte ki magát, évről-évre egyre többen jönnek, hogy a francia stílusú bemutatón a soron következő trendeket megtekintsék. A francia stílusú divatbemutató lényege, hogy nem a showelemeken, hanem a felvonultatott ruhákon van a hangsúly. A zenék és a látványelemek a bemutatott darabokat szolgálják, a sportos hétköznapi eleganciától az extrémebb vonulatokig tartó ívet kontúrozzák.

„Összhangra törekszünk a koreográfiában is, a modellek például párban lépnek a kifutóra, és a cél mindig az, hogy ketten egy képet alkossanak. A koncepciózusságot ugyanakkor szeretjük spontán elemekkel is tarkítani: az egész bemutató élőben zajlik, „egyenes adásban” irányítom a csapatot – magyarázta a bemutató elvét Forrai Miklós rendező. Forrai 1992 óta rendez, ezer rendezvényen van túl, és olyan extrém helyszínekre álmodott már bemutatót, mint Jégbüfé teteje, a kisföldalatti, vagy éppen a körút zebrája.

Idén a bemutatót a szokásos koktélparti mellett interaktív játék követte. A „Másfél perc” elnevezésű mobilfotó-versenyen értékes Douglas-csomagokért 90 másodpercig szabadon instruálhatták a kifutó legszebb lányait a parti vendégei.










2011. május 17., kedd

Festy in the GLAMOUR magazine

I bought a GLAMOUR yesterday and i was on the magazine. :)) I'm so happy!!

Tegnap vettem egy GLAMOUR-t és amikor elkezdtem lapozni, egyszer csak azt vettem észre, hogy benne vagyok!:))Juppiii!! El sem hiszem! Nagyon meglepődtem. Úgy örülök.








2011. május 16., hétfő

Interesting bags: the book bags of Olympia Le Tan

Érdekes táskák: Olympia Le Tan könyv táskái

I was looking at the current bag trends on style.com when I noticed these fancy pieces. At first they seem to be different kind of books. I would recommend them to those who are keen on cute and funny accessories.


A style.com-on nézegettem az aktuális táska trendeket, amikor felfigyeltem a különleges darabokra. Első ránézésre úgy tűnnek, mintha különböző könyvek lennének. Azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a cuki vidám kiegészítőket.











2011. május 12., csütörtök

ANNA AMÉLIE’s showroom opening

ANNA AMÉLIE showroom megnyitója

We visited ANNA AMÉLIE’s showroom opening last month with the bloggers. The designer girl, Anna Oláh was very helpful and we were delighted to be guided through her empire. She showed us everything: desings, sewing machine and extravagant types of leather. Young elegance and delicate, soft colours characterize her bags. I preferred the circle shaped bags. Last week at my company’s canteen I caught a glimpse of an ANNA AMÉLIE bag. :) I wouldn’t have thought to encounter one of Anna’s creations so soon.


Múlt hónapban a bloggerekkel ellátogattunk ANNA AMÉLIE showroom megnyitójára. A tervező lány Oláh Anna nagyon segítőkész volt, és nagy örömünkre végigvezetett a birodalmában. Mindent megmutatott: terveket, varrógépet és különlegesebbnél különlegesebb bőröket. Anna táskáira a fiatalos elegancia, finom lágy színvilág jellemző. Nekem a kör alakú táskák tetszettek a legjobban. Múlthéten a munkahelyi ebédlőnél egy lány karján megpillantottam az egyik ANNA AMÉLIE táskát. :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar szembejön majd velem Anna egyik alkotása.


















































2011. május 11., szerda

Meghívót kaptam a TOP 100 díjátadó partira:)

Ma este 8-ra megyek a CKM & JOY TOP 100 díjátadó partijára, amelyen kididerül a legjobb 50 álomnő és 50 álompasi. Még nem tudom, hogy milyen rucit vegyek fel az eseményre... :( Két variációm van: fehér koktélruha vagy szoknya-toppla, rózsaszín kék színkombinációban.






Itt élőben követheted a díjátadót:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...