2010. január 1., péntek

Snowboard style

During the holidays we went snowboarding with some of our friends to Austria. We were afraid that there wouldn’t be enough snow. Fortunately it was snowing a bit at Christmas, which was just enough for a little sliding:) The boys could only be seen either in the forest or on the jumps…
Két ünnep között elmentünk a haverokkal boardozni Ausztriába. Attól tartottunk, hogy majd nem lesz elég hó. Szerencsére karácsonykor esett egy kicsi, ami pont elég volt, egy kis csúszkáláshoz:) A fiúkat szinte csak az erdőben és az ugratón lehetett látni…



Zsófi’s outfit is entirely in accordance with the alpine landscape. She combined white and grey colours very stylishly. The whole effect is absolutely cool!
Zsófi szerelése teljesen összhangban van az alpesi tájjal. A fehér és a szürke színt kombinálja ízlésesen. A teljes összképben megfigyelhető egy kis vagányság is.



Waiting for the lifts I glimpsed at an amazing reindeer snowboard hat. I immediately called my sister as she is absolutely nuts about reindeers. I didn’t really need to persuade her to buy it:) Apart from her new hat, Dodi only wore black and red clothes, even her board suited her outfit.
A felvonóra várva megpillantottam egy super, rénis snowboardos satyit. Egyből szóltam is a tesómnak, mert totál oda van a rénszarvasokért. Nem nagyon kellett győzködni, hogy megvegye:) Dodin a rénis sapin kívül szinte minden cucc piros fekete, ja és még a boardja is passzol a ruhájához.

5 megjegyzés:

em.me.ma írta...

thanks for following me!
i want to snowboard!! <3

Susan írta...

looks like so much fun :))
happy new year to you!
xoxo

Jade Purple Brown írta...

i wish i knew how to snowboard!

Lynn írta...

The hat is soo awesome!

Névtelen írta...

Theses photos are very cool!I love them!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...