2011. február 3., csütörtök

Festy in Marks & Spencer – Streetstyle

Be kell vallanom, hogy most jártam először a Marks & Spencer boltjában. Eddig úgy gondoltam, hogy az ott található cuccok nem az én korosztályomnak szólnak:) Ráadásul elegáns ruhákat sem szoktam sűrűn hordani. Barátnőmmel, Adrival bementünk az Allee-ba egy fényképezőgéppel és elkezdtük felmérni a terepet. Nem gondoltam volna, hogy találok hozzám illő rucikat…:) Végül nem is volt olyan nehéz a dolgom. Imádom a tunika-ingeket, mert változatosan lehet hordani: fel lehet venni leggings-sel vagy cuppanós nacival. A hideg miatt még rávettem egy kötött mellényt a kockásingre, amelynek a színe visszaköszön a szürke táskánál. Fontosnak tartom, hogy a magamon hordott színek mindig összhangban legyenek.

I have to admit that it was the first time I had been to a Marks & Spencer shop. I had thought earlier that the clothes there were not for my age group:) Moreover, I don’t really wear elegant clothes. Me and my friend, Adri went to Allee shopping centre with a camera and started to explore the shop. I wouldn’t have thought that I would find something fit for me…:) Finally it wasn’t so difficult. I love tunic-shirts, because you can wear them in various ways: for instance with leggings or tight trousers. Because of the cold weather I even put a knitted vest on the checked shirt, which has the same grey colour as the bag. According to my opinion the harmony of the colours on me is very important.


11 megjegyzés:

ciuzza írta...

Hi!! I love your blog *-* and I love very very very very very.....very very....very very....TALLY WEIJL! It a piece of my life..it's so cute, sexy, beautiful *-* I loooooooveeeeee it :D !!!!! Anyway..hello, I'm Ilaria, from Turin (Italy)...and you?? kiss

ps. If you want to answe me, do it here: http://ciuzzabruffa.splinder.com/

Viki írta...

Szuper az összeállítás. Nagyon tetszik a táska.

Zitu írta...

Nagyon csini az összeállítás!:)

Névtelen írta...

Nem kötekedés, tényleg, csak én úgy hallottam, hogy a bolt magánterületnek számít, vagy Te szoktál kérni engedélyt a fotózásra?

d.

Jing írta...

it seems that you had a lot of fun!i love your eyes.pretty! im following you now.great blog.:D

Festy írta...

Kedves D.!

Természetesen tudom, h a bolt magánterületnek számit. Minden alkalommal kérek engedélyt a fotózásra. A M&S ügyvezetője is látta a postot. :)

Névtelen írta...

Köszönöm a válaszod, Festy!

d.

vivi írta...

same here, i think that M&S is not really a right place for us, but well i have this cashmere piece from M&S and it's quite okay :DD

lovely post <3

T írta...

Nagyon tetszik az a mostani post-od is és ez egész blog. Rendszeresen követlek:) És a hajad valami gyönyörű szép, nagyon kiemeli a szetteket amiket viselsz :)

to-be-glamorous.blogspot.com

Névtelen írta...

This outfit is really nice!You look stunning dear Festy!=)

Névtelen írta...

My family always say that I am wasting my time
here at net, except I know I am getting know-how daily by reading thes good posts.Also visit my blog - mesothelioma attorneys houston

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...