2011. április 4., hétfő

Festy in TALLY WEIJL #4

It has been a while since I last posted about Tally clothes. Spring is here so it is time to take off warm pieces and get out flimsy ones from the wardrobe. Flower-power still continues this year, so we can wear last year’s flower patterned outfits again. Both in spring and summer hats of various styles will be very fashionable. Earlier I wouldn’t even put on range boots… but nowadays I started to fancy them and bought a pair immediately. :) It has been an essential piece in my wardrobe since then.

Már régen postoltam a Tally-s rucikról. Itt a tavasz és ideje levetni a meleg göncöket. Előkerülhetnek a lengébb darabok. A folwer-power idén is folyatódik, így kivehetjük a szekrényünkből a tavalyi virágmintás ruháinkat. A kalapok mindenféle változata divat lesz tavasszal és nyáron egyaránt. Régen fel nem vettem volna bakancsot…. mostanában valahogy megtetszettek, és gyorsan vettem is egyet. :) Azóta nélkülözhetetlen része a ruhatáramnak.




Photo: Pandalány

3 megjegyzés:

Szila írta...

Jól áll a kalap,máskor is bátran viseld!!!!!Jók a képek,puszi!

SMIZEDIVAT by Chaby írta...

szuper a bakancs:):):) nagyon tetszik...na és a fotók , úgy látom jót tett az inspirációm ...:):):)
nagyszerű fények

citromhab írta...

Olyan jó lenne ilyen stílusú emberekkel szembe találkozni az utcán, feldobnák a napomat. Nagyon tetszik a bakancs, és a kalap is jól áll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...