2012. április 11., szerda

Romantikus vintage ékszerek Vadjutkánál

Saját tervezésű textillel készült az új kollekció

Budapest, 2012. április 11. – Megjelent Vadjutka új, vintage stílusú ékszerkollekciója. A romantikus nyakláncokat, fülbevalókat, brossokat és gyűrűket a régi idők fotói díszítik. Különlegességük pedig abban rejlik, hogy Vadjutka első, saját tervezésű textilével készültek.


Az új ékszerek romantikus, vintage hangulatúak. A saját tervezésű, színes, pöttyös textileken pedig régi családi fotók szerepelnek. A kollekció így az Ősök nevet kapta, az egyik képen a nagyapa, az akkor két éves Jancsika, a másikon Janka, a dédnagymama jelenik meg.
„Az egész egy családfakutatással indult, húgom egyik projektjeként. Előtúrtunk rengeteg régi képet, rakosgattuk a múlt, a családtagok életének darabkáit. Janka szép nő volt, Jancsika édes kisfiú. Aztán lassan, ahogy a kirakós darabjai egy idő után összecsúsznak, összeállt bennem is: szeretem őket, a múltat, miért is ne lehetne őket összekapcsolni egy másik dologgal, amit szeretek: a textilékszerekkel.” – mondta el Wild Judit a kollekció születésének történetét. A textiltervezés különben is hosszú ideje dédelgetett terv volt. A fényképes anyagból pedig többféle ékszer is készült, a nyakláncoktól, brossoktól és gyűrűktől a fülbevalókig. Mindegyik a jellegzetes, textiles-rámás Vadjutka stílusban.

Honlap: www.vadjutka.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...