2012. július 12., csütörtök

Légy a Cosmopolitan stylistasszisztense, a Deichmann támogatásával!

Otthon vagy a divat világában? Érdekelnek a legújabb trendek, és úgy érzed, van stílusod? Lehet, hogy éppen téged keresünk!


Otthon vagy a divat világában? Érdekelnek a legújabb trendek, és úgy érzed, van stílusod? Lehet, hogy éppen téged keresünk!





A Cosmopolitan magazin és a Deichmann közös pályázatot hirdet, hogy megtalálja kedvenc magazinod új stylistasszisztensét.

Szeretnél bekukkantani egy nemzetközi magazin készítésének kulisszatitkaiba, miközben a stylistkarrieredet is fellendítenéd?

Jelentkezz pályázatunkra, és szerkesztőségünkben megmutatjuk neked, hogyan készül egy igazán csajos újság.

Küldj
• Egy 5000 karakteres írást, „Hogyan képzelem el egy napom a Cosmopolitan szerkesztőségében?” címmel
• Fényképes önéletrajzot + egy egészalakos fotót magadról
• Motivációs levelet, hogy miért szeretnél a Cosmopolitan szerkesztőségében dolgozni

A tapasztalatszerzés mellett számos nyeremény is vár rád:
• 3 hónapos gyakorlat a Cosmopolitan szerkesztőségében
• Egy 100 000 forintos Deichmann vásárlási utalvány
• Részvétel a Stílusakadémián
• Két írásod megjelentik a magazinban
• És természetesen egy éves Cosmopolitan-előfizetés is a tiéd lehet!


Kezd el írni a pályázatod, mert vár rád Cosmopolitan szerkesztőség nyüzsgő világa!

A pályázatodat e-mailben várjuk a cosmostylist@sanomamedia.hu címre!


Felhívás – Cosmopolitan Stylistasszisztens 2012
Cím: A Cosmopolitan stylistasszisztenst keres! Főtámogató: Deichmann.
Kiíró: Hearst Sanoma Budapest Kft., a Cosmopolitan magazin kiadója (Kiadó).


Beküldési határidő: 2012. augusztus 3. éjfél.

Érvényes: 2012. június 13. 0:00 órától 2012. augusztus 3. 24:00 óráig.

Pályázhat: bárki, aki 18 év feletti, cselekvőképes, és teljesíti a pályázati kiírás feltételeit.


Részvételi feltételek/pályázati szabályzat:

1. A Pályázaton részt vehet minden magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező 18. életévét betöltött személy, aki a megadott határidőig, a cosmostylist@sanomamedia.hu e-mail címen hiánytalanul eljuttatja a szerkesztőség részére pályázati anyagát.


2. A pályázó pályázatot csak saját nevében küldhet be, más nevében pályázatot benyújtani nem lehet. Egy személy több pályázatot nem terjeszthet elő.


3. A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:
- Egy 5000 karakteres pályaművet, melynek címe: „Hogyan képzelem el egy napom a Cosmopolitan szerkesztőségében?”
- Egy motivációs levelet, hogy miért szeretne a Pályázó a Cosmopolitan szerkesztőségében dolgozni.
- A pályázó fényképes önéletrajzát (amely tartalmazza személyes adatait, név, lakcím, születési hely/idő) és egy egész alakos fotót.


4. A pályázat elküldésével a Pályázó a fotók és szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Kiadónak a pályázatról és annak eredményéről történő tájékoztatás céljára.

A pályázatban található fotók és szöveges tartalom nem tartalmazhat többek között (a) szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a Szerzői jogi törvény szerinti szabad felhasználás eseteit, vagy ha a jelen Szabályzat feltételei egyébként teljesülnek; (b) a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Sanoma Media Budapest Zrt. jogait potenciálisan sértő tartalmakat; (c) reklámot; (d) szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket. Amennyiben a fényképen a Pályázón kívül más is szerepel, a Pályázó felel azért, hogy rendelkezzen e személyeknek a fénykép közzétételéhez való hozzájárulásával.

A Pályázatra történő jelentkezés kizárólag a fenti feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.

A nevezéssel a Pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – részére juttatandó külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó, ill. mozgóképi anyag készül róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenhet a Sanoma Media Budapest Zrt. és Hearst Sanoma Budapest Kft. nyomtatott és online kiadványaiban, és ezen anyag elkészítése érdekében a Pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban a Hearst Sanoma Budapest Kft. rendelkezésére áll. A Pályázó vállalja továbbá, hogy a Cosmopolitan magazin promotálása céljából a Pályázaton való részvétel nyilvános szerepléssel jár, a kép- és hanganyagokat a Cosmopolitan kiadója a pályázók külön hozzájárulása nélkül időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlanul felhasználhatja, és a felhasználási jogokat harmadik személynek is átadhatja.

A Cosmopolitan magazinban megjelenő publikációk irányított témájúak és szerkesztés alá esnek a Kiadó által. A kiadott publikációra a Kiadónak időben és földrajzilag valamint a felhasználás módja tekintetében a Pályázó korlátlan és kizárólagos felhasználási engedélyt ad, a felhasználási jog többször szabadon gyakorolható a Kiadó által, illetve átengedhető egyéb, a Sanoma Csoportba vagy a SanomaWSOY holdinghoz tartozó kiadványokban történő többszöri felhasználásra. A Kiadó engedélye nélkül a publikáció máshol nem adható ki.


5. A 3 hónapos gyakornoki időre a Pályázó Vállalkozási keretszerződést/eseti megbízási és/vagy felhasználási szerződést köt a Kiadóval.


6. A pályázat ütemezése:
Pályázatok benyújtásának időszaka: 2012. június 13. 0:00 - 2012. augusztus 3. 24:00. A Kiadó a fenti időpontokat saját hatáskörben bármikor jogosult megváltoztatni. A pályázatokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a cosmostylist@sanomamedia.hu e-mail címre várjuk.


7. A zsűri:
A Cosmopolitan magazin szerkesztősége.


Odaítélési kritériumok:
A Cosmopolitan szerkesztősége a pályázatok elbírálásakor a pályázó önéletrajzát, pályaművét és motivációs levelét is figyelembe veszi.

A pályázatnak egy nyertese van. A pályázat nyertesét 2012. augusztus 10-ig értesítjük. Amennyiben a kiválasztott Pályázó nem felel meg a pályázati feltételeknek, a Cosmopolitan szerkesztősége pótnyertest választ és őt augusztus 17-ig értesíti.

A Pályázó felelős azért, hogy az általa megadott telefonszám érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.

A Pályázat tisztességességét bármely okból, vagy bármilyen megoldással veszélyeztető Pályázót a Pályázatból kizárjuk, illetőleg a Pályázó ebben az esetben a díjra nem jogosult.

3 megjegyzés:

Török Brigitta írta...

Miért csak 18 éves kostól lehet küldeni ?! 17 vagyok ... :(((

Festy írta...

Ohhh, szegény!:(( Nem tudom, sajnos nem én találtam ki...

Bikira írta...

Én éppen most ültem neki a pályázatom írásának.:) Nem sok tapasztalatom van az ilyesmiben, de remélem látnak majd bennem lehetőséget. Annyira jó lenne...:O
(Andi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...