2012. szeptember 8., szombat

New York Fashion Week I.

Amióta elindultunk otthonról annyira pörögnek az események, hogy csak most tudok először postolni nektek. Már a repülőút nagy élmény volt számunkra, mert a szuper modern A380-as géppel utazhattunk. Ráadásul a felső szinten kaptunk helyet. :)
Másnap már kora reggel elindultunk Adrival a fashion week helyszínére. Egész nap nagyon izgatott voltam… még mindig nem tudom felfogni, hogy itt lehetek és láthatom ezt a profi divatvilágot. Mindenki divatos, különleges és nagyon közvetlen. Bárkihez oda lehet menni beszélgetni vagy közös fotót készíteni…:) Az első napon a Noon By Noor bemutatóra kaptunk meghívót és még egy különleges élményben volt részünk: bemehettünk a backstagebe:))) Erről majd egy külön postban fogok beszámolni. Utána sétálgattunk, shoppingoltunk Manhattanben…:) Beszabadultunk a Century 21-ba és ott rátaláltam erre a gyönyörű Guess tatyóra…:) Amint lesz időm folytatom a beszámolót….


 Plenty of things have happened since we left home, so this is the first time I have been able to post to you.
The flight was already a great experience for us as we travelled by the super modern A380 plane. Moreover, we were sitting on the top floor :)
The next day we went to the location of the Fashion Week early in the morning.
I was very excited all day and still cannot believe I am actually here and I can see this professional fashion world. Everybody is fashionable, extravagant and very friendly. You can go to anybody to take a photo together or just talk... :)
We got an invitation to the Noon By Noor show on the first day and we were also allowed to go to the backstage:))
I'll tell you about it in a separate post.
Then we were walking and shopping in Manhattan...:) We went into Century 21 and I found this wonderful Guess bag there...:) As soon as I have time, I'll continue the stories...

3 megjegyzés:

Marcsi Kincsesládikája írta...

De jó olvasni a soraid! :)

Yvett írta...

WoW!Nagyon szerencsésnek mondhatod magad :) Szeretnék én is egyszer eljutni oda.!Várom a folytatást :))
xoxo

Névtelen írta...

rosacea specialist Briarcliff

Feel free to visit my page :: rosacea laser treatment Oconto Falls

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...