2013. június 27., csütörtök

Megérkezett a leárazás parndorfi Designer Outlet Centerben is! :)













Az első izzasztó napsugarakkal együtt megérkeztek McArthurGlen Designer Outlet Parndorf akciói is, így megoldódik, hogyan legyünk a legtrendibbek a forró városban, a medence mellett, vagy akár a tengerparton. Hogy mindenképp lelkiismeretfurdalás nélkül hazavihessük a kedvencünket, a nagy nyári leárazás a vadonatúj darabokra is érvényes! Az akció kezdetével egy időben csütörtöktől szombatig igénybe vehető buszjárat indul Bécsből az Outletbe.

Szandálok, bikinik, nyári pólók és flip-flopok - a nyár abszolút kedvenceit újra beszerezhetjük. A Parndorfi Designer Outletben most kezdődik az igazi akció, amely minden divatrajongó szívét megdobogtatja. Kedvező áron találhatóak meg olyan márkák, mint az Armani, Calvin Klein, Desigual, Diesel, Hugo Boss, Michael Kors, Liebeskind Berlin, 7 for all mankind, G-Star, True Religion vagy az Escada.

A karakteres sárga Pollini bőrszandál 340 helyett 136 euróért, az Escada selyemtunika 730 euró helyett pedig már 259 euróért a mienk lehet. A divatos Ray Ban napszemüveg a Sunglass Time üzletében 110 euróba kerül!


Outlet-buszjárat
Június elejétől busz könnyíti meg a Bécsből Parndorf felé indulók életét. Csütörtöktől szombatig Bécsből 11 és 14 órakor, Parndorfból 15, 17 és 19 órakor indul járat.



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...