2011. szeptember 23., péntek

Magyarország első divatkonferenciája

The first fashion conference in Hungary

 Yvan Rodic (Face Hunter), Festy Chaby, Eszter, Festy


 Festy, Chaby, Viki
Szeptember 7-én szerdán egésznap a Kisceli múzeumban voltam a hazai divatszakma nagyjaival. Az egyik vendég előadó a Face Hunter világhírű bloggerre Yvan Rodic volt. Nagyon érdekes prezentációt tartott, arról hogyan futott be a blogja 6 év alatt, és miből áll egy blogger tevékenysége. Első ránézésre azt hinnénk, hogy csak postok írásából. Ez ennél sokkal összetettebb üzleti vállalkozás. Már három oldala van: a street-style blog, video blog és egy utazásait dokumentáló weboldal. Előadásokat tart a világ mindenrészén és reklámkampányokban vesz részt. És még kitudja, hogy mi mindennel tevékenykedik… Úgy gondolom, hogy mi magyar bloggerek még eléggé az út elején járunk a külföldiekhez képest. A többi előadás is nagyon érdekes, és hasznos volt számomra. Rengetek információt és inspirációt gyűjtöttem ezen a napon.

Magával ragadott a múzeum hangulata… A szép környezetet kihasználva készítettünk pár képet egymásról a bloggerekkel. A mai napon úgy keltem fel, hogy hippi-styleba kell öltöznöm. :) Előszedtem a szekrényemből az egyik romantikus Mango rucimat. Felvettem hozzá a szalmatáskámat és a sarumat, hogy egyben legyen a szett. Nagyon közel áll hozzám ez a stílus.


Ruha: Mango
Szandál: Bershka
Táska: Bershka
Hajpánt: HM


I spent last Wednesday in the Kisceli Museum with the core of Hungarian fashion. One of the guest presenters was the world famous blogger of Face Hunter, Yvan Rodic. He gave a very intriguing presentation how his blog became popular during a six-year period and what the activity of a blogger include. At first sight, it seems to be just about posts. But actually it is a more complex business activity. He has got three websites: the street-stlye blog, video blog and a site documenting his travels. He delivers presentations all over the world and participates in advertising campaigns. And who knows what else he deals with…. I reckon that we, Hungarian bloggers are still at the beginning of the road compared to foreign bloggers. The other presentations were also interesting and useful for me. I picked up a lot of information and inspiration on that day.

The atmosphere of the museum amazed me… Taking advantage of the nice environment, we took some photos of each other with the other bloggers. I woke up to wear some hippi-style clothes on that day. J I got out one of my romantic Mango dresses of the closet. I put on my straw bag and sandals to make the outfit perfect. I love this style.

Dress: Mango
Sandals: Bershka
Bag: Bershka
Headband: H&M

12 megjegyzés:

janettaylor írta...

Jól hangzik!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

el_martina írta...

nice pictures!!! I love your dress!!!

adele írta...

I love your outfit for this event & sooo cool that you had your photo taken with Facehunter!!
http://www.intotheblonde.com/

Walking on Sunshine írta...

perfect style! you're beautiful! would you like to follow each other?:)

Francesca R írta...

Wow great pictures! you all look fab!
xx
http://dontcallmefashionblogger.blogspot.com

make more with us :) írta...

Festy
http://festyinstyle.blogspot.com/

make more with us :) írta...

super :D
http://makemore99.blogspot.com/

t írta...

Cool look!

http://initialed.blogspot.com

Alba írta...

Beautiful blog :) Follow mee:
http://keepcalmandbuyashoes.blogspot.com

lapetiteblonde írta...

like it!nice dress!
thanks for your comment!=)
i hope that you return on my blog!
follow you!
kisses and have a nice day!=)

http://lpbbymayal.blogspot.com/

lunca írta...

Great pictures! I'm sorry I can't understand the language :(

nano írta...

u look great♡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...