2012. április 24., kedd

Men fashion: Tokyo street-style












Már régen írtam férfidivatról, így felmentem a kedvenc japán utcai divat oldalamra a Style-arena-ra. Tudom, hogy a magyar utcai öltözködéstől távol állnak ezek az outfitek. Érdekességnek, és egy-két ötletszerzéshez hasznosak lehetnek ezek a szettek.
Nektek melyik a kedvencetek?
http://www.style-arena.jp/



I haven't written about man fashion for a long time, so I visited my favourite Japanese fashion site, Style-arena. I know that these outfits are far from the Hungarian street style. But they can be useful to get some new ideas or just to see something interesting.
Which is your favourite?
http://www.style-arena.jp/

3 megjegyzés:

Sophie írta...

Wow*.* Na ők akkor tudják, mi az a stílus...iszonyú jól öltözködnek...*.* Festy most találtam a blogod és nagyon szuper, a hajad meg egyszerűen csodaszép!!!:) Nekem sose nőne meg ilyen hosszúra, csinálhatnék vele akármit:( Irigykedem:)

Festy írta...

Szia Lola!
De jó!:)) Örülök, h tetszik a blogom!:)) Én is mindjárt megnézem a tiédet.
Szeretem nézegetni a japán utcai divatot, mert lehet tőlük ötleteket meríteni...
Szerencsés vagyok a hajammal, mert nagyon gyorsan nő: több mint 2 centit egy hónapban... :)
puszi

Sophie írta...

2 centi???Te jó ég, az rengeteg!!!De jó neked:-) Én pont tegnap láttam egy SRÁCot, majdnem olyan hosszú, gyönyörű, fényes, természetes szőke haja volt, mint neked. Nem volt nálam a gépem, de legközelebb vinni fogom és várni fogok rá óra után, hadd fotózzam már le, mert ilyen szerintem nincs még egy:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...