2012. június 11., hétfő

Nyárindító Nyüzsi Vásár a Tranzit Art Caféban





PandArte – Élj kreatívan! A főleg kézműves témákkal foglalkozó oldal (http://www.pandarte.blogspot.hu/) bloggere, Bánhidi Dóri most egy szokatlanul új módon népszerűsíti kedvenc különleges, kreatív alkotóit. Jövő hét szombaton (június 16-án) nyitja meg kapuit az első, egy napos „Nyárindító Nyüzsi Vásár”, ahol garantáltan mindenki jól fogja magát érezni és valami egyedivel fog hazatérni.

Szebbnél szebb kézműves termékek és kreatív alkotók várják szombat délelőttől az érdeklődőket, hiszen itt az idő, hogy megmutassuk, az egyedi termékek különlegesebbek a tömeggyártásnál. A program a vásárlásban nem merül ki teljesen, viszont ha ti kimerültök, kényelmesen elnyújtózhattok az egyik nyugágyban! Az már egyéni ízléseteken múlik, hogy frissen facsart gyümölcslevet, vagy a kávézó házi limonádéját szürcsölitek el pihenés közben. Ha szerencsétek van, márpedig miért ne lenne, még egy ajándékot is nyerhettek a kedvenc árusotoktól!

Dóriék a kismamákra is gondoltak, akik véletlen se felejtsék otthon csöppségeiket, mert játéksarok várja a gyerkőcöket, hogy nyugodtan nézelődhessenek az édesanyák. Aki pedig négylábú barátjához ragaszkodik, bátran magával hozhatja, hátha kedvencének is talál valamit, amivel feldobhatja a nyarát. Ha ez se volna elég, a csajos nap zárásaként egy romantikus filmvetítéssel kedveskednek a szervezők.

„A „Nyüzsi vásár” pontosan egy éve fogalmazódott meg a fejemben, amikor elkezdtem a blogomat írni. Az alapötlet az volt, hogy összekapcsoljam azokat a kreatív embereket, akikről írok, és akiknek a munkáját szeretem, azzal a hellyel, ami a legkedvesebb a számomra. Ez pedig a Tranzit Art Café, ami hamar a törzshelyemmé vált, amikor felköltöztem Budapestre, hiszen különleges, egyedi hangulatának nehéz ellenállni. Szerencsére kiderült, hogy a kávézó tulajdonosa, Egri Orsolya, nagyon nyitott mindenféle dologra, ami értéket képvisel, így tavasszal közösen elhatároztuk, hogy belevágunk, és tartunk egy vásárt a kávézó teraszán! Nagyon izgatottak vagyunk már, alig várjuk, hogy sok-sok olyan ember nyüzsögjön ezen a kis „szigeten”, akiket összeköt egy közös dolog.

Úgy érzem, hogy egy online felület igen kevés ahhoz, hogy valóban megismerjék ezeket az alkotókat. Szeretném egy kicsit összefogni őket, és segíteni nekik abban, hogy a lehető legtöbben tudjanak róluk. Gondoltam már arra is, hogy szerkesztek egy újságot is, ami róluk szólna, a napokban pedig az jutott az eszembe, hogy jó lenne összekapcsolni ezt az egészet egy kis jótékonykodással is… remélem, hogy a vásár, csak a kezdet:)”

Pezsdítsd fel a nyár elejét a PandArte bloggerével és az első Nyárindító Nyüzsi Vásárral! Június 16. szombat, 11:00-19:00, Tranzit Art Café (A Kosztolányi Dezső térnél, a Bukarest utcában) 1116 Budapest

Íme egy kis ízelítő, hogy kikkel találkozhatsz a vásáron: http://vimeo.com/43354931#

Neked is ott a helyed, hogy velünk nyüzsögj!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...