2012. december 2., vasárnap

KlassDSign Tote Bags



" MENTSÜNK MEG EGY MANUST!"
A KlassDSign Tote Bags új kollekciójával nem csak a lányokra gondolt. Az új darabok a bőr masnik mellet patentos bajuszokkal is díszíthetőek. Ennek egyik oka, hogy örömmel látjuk a fiúk vállán is az új farmer kollekciót, a másik, ennél hangsúlyosabb és jótékony célja, hogy minden megvásárolt bajusz kiegészítő összegével a Movember Hungary mozgalmat támogatjuk.

MI IS AZ
   A MOVEMBER?
A Movember egy olyan, 2003-ban Ausztráliából induló törekvés, amely a férfiakat érintő egészségügyi problémák megelőzésére hívja fel a figyelmet. A megmozdulás során a férfiak egész november hónapban bajuszt növesztenek, amit a weboldalon regisztráltak (www.movember.com) fotóik feltöltésével is dokumentálhatnak. Az akció világméretűvé nőtte ki magát és a jelképes bajusz szimbólumon túl komoly megmozdulásokat és gyűjtéseket szerveznek. A Movember Hungary (www.facebook.com/MovemberHungary) 2010-ben csatlakozott a karitatív mozgalomba. Az idei cél nem csak az alapítvány támogatása, de egy specifikus eszközre is gyűjt az egyesület. A PSA mérőműszerrel a prosztatarákra utaló jeleket lehet kimutatni és ezzel idejében felismerni és kezelni a betegséget.

HOGYAN SEGÍTÜNK?
A KlassDSign Tote Bags minden 2012. december 23-ig megvásárolt bajuszból befolyt összeget a Movember Alapítványnak ajánl fel a műszer megvásárláshoz. Ezen felül pedig két KlassDSign Tote Bags darab fog licitálásra kerülni november 30-án a Közhely nevű helyen rendezett Movember záróeseményen, az eladott táskákkal szintén a PSA műszer megvásárlását támogatjuk.
Hajrá lányok, tegyünk valamit mi is a fiúk egészségéért!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...