2012. december 15., szombat

Megjelent a PS Magazin 2012/2013-as téli száma






A PS magazin téli számában ezúttal az ajándék sokrétű értelmét kerestük, elrugaszkodva hétköznapi jelentésétől. Cikkeinkkel arra keressük a választ, hogy túlpörgött világunkban miként tehetjük tartalmassá ezt a nagy múltú emberi gesztust és hogyan őrizhetjük meg valódi lényegét.

A témára reflektál az Ív and Candie viccesen lényegre törő sorozata és Fenyvesi Zsófi cikkbe öntött gondolatmenete. Bartha Máté fotós, és Farkas Edina Lina szerkesztőnk Gyermekarcok az éjszakában című riportjukkal egy olyan világot tárnak elénk, ahol a legkisebb törődés és odafigyelés is hatalmas ajándék, az önkéntesség pedig fontos és elengedhetetlen eszköz. 

Beszélgetünk emberekkel, akiknek szakmai karrierjükhöz közhasznú tevékenységek társulnak, de olyan egyéniségeket is bemutatunk, akik művészetükkel és munkásságukkal adják meg Budapest igazi esszenciáját. A PS széles spektrumán érintjük a zene, a street art és a divat egyre inkább összekapcsolódó területeit. Erről az összemosódásról mesélnek nekünk a Fashion Video Festival szervezői, akiknek kitűzött céljuk, hogy a vizuális kultúra résztvevői ne csak egymás mellett, hanem együtt kreatívkodjanak. Különleges látásmódját osztja meg velünk a street art szerelmese és művelője Budha Tomi. A Volkova Sisters forntembere, Berger Dalma, a zenei kiteljesedésről és saját megmérettetéséről beszél, de olvashatunk egy olyan nyolctagú filmes csapatról, akik önerőből hívnak életre egy rendhagyó filmet. 

Címlapunkhoz mindig olyan egyéniségeket keresünk, akik hitelesek, maximalisták, sokrétűek és hisznek abban, amit űznek. Ezúttal a szavak zsonglőrét, Süveg Márkot AKKEZDET PHIAI egyik oszlopos tagját és nem mellesleg a slam poerty országos bajnokát kértük meg, hogy ossza meg velünk gondolatait és adja arcát egy őszinte, sallangoktól mentes címlapfotóhoz. 
A különleges analóg képeket Rév Marcinak köszönhetjük, aki Meanwhile in Budapest című cikkünkben is feltűnik. 

Vizuális kikapcsolódást nyújtanak a divat rovatunkban szereplő sorozataink, melyeket a mesevilágot idéző képeiről híres Kóti Réka, a fiatal generáció egyik legjobbja, Hencz Péter és az előző számunkból már ismert Kovács Tamás Sándor készített.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Great blog!!! Love your style!

Just found you on Lookbook! No doubt following you since now!
Would be glad to see you also in my blog one day!

Una chica fashiontastica


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...