2013. január 16., szerda

MAGENTA 2013 tavasz/nyár kollekció






Megszületett a Magenta 2013-as tavasz/nyár kollekciója. 


Az idei kollekciót a finom, üde pasztellszínek jellemzik, a vanília, a mandula, a lazacszín és az égkék. Többféle stílust ötvöz az összeállítás, így bármely korosztályban mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat. Megjelenik a fiatalos, vagány forma, a bájos, csipkés romantikus irány és a klasszikusabb, elegáns vonal. 

Az exkluzív minőségű, puha és különösen bőrbarát anyagoknak, valamint a lazább, bővebb fazonoknak köszönhetően mindegyik ruhadarab kényelmes viseletet biztosít, a Magentánál már megszokott kifogástalan minőségben. Ehhez társulnak a különböző anyagok kombinációi mely anyagok összedolgozva együttesen egy tökéletes összképet adnak. 

Dankó Ágnes a kollekció megálmodója elmondta, hogy inspirációként a természetből merítette az ihletet. „Egy tavaszi hajnal, a felkelő nap, a csicsergő madarak és a nyíló virágok illata járt a fejemben, amikor terveztem a kollekciót, így a darabok színeit és formáit teljes egészében átjárja a természet üdesége” 

A Magenta 2013-as tavaszi kampányképei, egy dzsungel hangulatát idézik, ám a stáb nem utazott olyan messzire, a képek a budapesti füvészkert pálmaházában készültek. A csodálatos fotók hűen tükrözik a Magenta tavaszi, induló kollekciójának ízlés és formavilágát.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon tetszetősek a ruhák! Remélem tudsz majd bemutatni magadon is belőlük, engem érdekelnének!!!
a.

Festy írta...

Ha legközelebb az üzletükben járok, akkor hozok el ruhákat fotózásra is. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...