2011. október 4., kedd

Elite model look Hungary










 The winner


 The winner


Wolf Kati

Egy hete pénteken hirdették ki a legnevesebb modell verseny Elite model look magyarországi nyertesét. Számomra megdöbbentő volt, hogy a fellépő Wolf Kati, aki majdnem 20 évvel idősebb jobban nézett ki, mint a tizenéves döntős lányok. Csak bámulva néztük a döntős lányok fürdőruhás catwalk-ját. A többségének narancsbőrös és tónustalan volt a teste. Egyikre se lehetett azt mondani, hogy a jövő Mihalik Enikője….

Erre az estére egy kis fekte koktélruhát választottam, amit arany cipővel, arany kardigánnal és egy aranyhallal kombináltam. Őszre megjelennek új színeknek az arany és az ezüst, így a meglévő ruhatárunkat érdemes ezekkel kiegészíteni. A shopping-mániásoknak egy újabb ürügy a vásárlásra!!! :)


Ruha: Intimissi
Kardigán: Stradivarius
Táska: Zara
Cipő: Zara
Nyaklánc: Mango


The most important model competition’s, the Elite model look’s Hungarian winner was announced a week ago, on Friday. It was unbelievable for me that the almost 20 years older performer Kati Wolf looked more attractive than the finalist teen girls. We were staring at the girls’ catwalk in bikinis. Most of them had cellulite and toneless skin. None of them could have been seen as the future Enikő Mihalik…

I was wearing a little black coctail dress on that night combined with golden shoes, a golden cardigan and a goldfish. Gold and silver have appeared as new colours for the autumn, so it is worth completing our closet with these. Another incentive for shopping-maniacs.


Dress. Intimissi
Cardigan: Stradivarius
Bag: Zara
Shoes: Zara
Necklace: Mango

3 megjegyzés:

www.janetteria.com írta...

Igen és igen, ráadásul elég előnytelen bikinit is választottak, köztük a nyertes is. :(

nomad írta...

Úúúúristen. Nem jutok szóhoz, nem csak hogy nem szépek, de még karakterük sincsen, és nem kifutóra termett az ilyen kelttészta-szerű test

Anita írta...

Looks like a fun event.
http://xtheperfectmess.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...