2012. február 7., kedd

Nézzük csak meg, hogy milyen kabátokat hordanak a japánok!

Let's see what coats the Japanese wear!








Tokió utcai divatából szemezgettem. Könnyű dolgom volt, hogy különleges, divatos kabikat találjak. A japánok szeretnek merészen és egyedien öltözködni. Ezzel szemben, ha itthon végignézünk az utcán, akkor túlnyomó részt csak fekete és sötét színű kabátokat láthatunk.

Ti milyen színű télikabit vennétek, ha az lenne a feladat, hogy nem választhattok feketét???


I picked the photos about street style in Tokio. It was easy to find special and fashionable coats. Japanese people like wearing extravagant adn unique clothes. However, if we look around in Hungary, we mostly see black and dark coats. 
What colour winter coat would you buy if you couldn't get any black ones?

3 megjegyzés:

www.janetteria.com írta...

Idén még elő se vettem a fekete szövetkabátom! :D Mindig is a színesebb darabok vonzottak, ha kabátról vagy blézerekről legyen szó. :) Leopárd mintás gyapjú talán a favoritom, de viselek piros tweedet és egy szőr szürkét is a MaxMarától, aminek klasszikus maszkulin szabása van. Nagy kedvenc még apró fáradt lilás szövetkabátom is ami szintén szürke szőrgallérral rendelkezik és egy vintage mályva és drapp kockás trenchkó fazon is ami gyapjú... Alatta viselek inkább feketét és szürkét úgymond egyhangú színeket. A kiegészítőkkel hasonlóan vagyok. Imádom amikor megtöri egy élénkpiros csizma a szürke egyhangúságot. :)

Content Director - Strong Female Leaders írta...

These are great style inspiration. Love the ladies' use of colors.

www.thegirlieblog.com

Manyesz írta...

türkizkék:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...