2012. május 24., csütörtök

2in1 új katalógusfotók – ismét formabontó stílusban




„Jé, ez egy magyar márka?” ez volt a leggyakoribb reakció a 2 in 1 első katalógusfotóira. Bár egyáltalán nem volt tudatos cél, a divatmárka lelke, Jarolics Judit büszke arra, hogy a vizuális élményeket globális színvonalúnak érzik a vásárlók. „Fontos nekünk, hogy a magyar nők jól érezzék magukat babavárás előtt, közben és után: egyedi tervezésű, biotextilből készült, minden állapotban és élethelyzetben szeretettel hordható ruhákat készítünk” – mondta el Jarolics Judit.

Idén is formabontó stílusban zajlott a fotózás, ezúttal Badacsonyban, egy présházban A fotókat Georgij Merjas fotós és Kiss Heni divatstylist jegyzik, a ruhákat Jarolics Judit és Mikita Móni tervezték.

A 2in1(http://www.2in1kismamaruha.hu/) a WAMP rendszeres partnere, jelenleg a MOM parkban lévő pop-up store-ban láthatod a kollekciót május 18-26 között.

 
A 2in1 márka több okból is különleges a magyar divatpalettán. Egyrészt a formabontó, újító dizájnt öko-textíliákkal párosítja, másrészt bár a ruhákat kismamáknak tervezték, de valójában bárki által hordhatóak, ezért a tinilányoktól a nagymamákig gyakorlatilag minden korosztályt megtalálunk a vásárlói körében.

Nagyon fontos elv a hazai tervezés és gyártás. Jarolics Judit Mikita Móni divattervezővel együtt tervez minden darabot. A ruhák varrása is itthon történik. A munka a textília kiválasztásával kezdődik, majd a kismamák, anyukák igényeit szem előtt tartó tervezéssel folytatódik. A 2in1 az alkotásról szól, és tulajdonképpen egy teljes jogú divatmárka: évi két kollekció készül, a tervezők saját inspirációikat ültetik formabontó stílusokba.

A 2in1 üzlete különleges, újrahasznosított bútorokkal van berendezve. Az újrahasznosítást a tervezők nagyon fontosnak tartják. A bolt a Cellux csoporttal együttműködve szeretné megmutatni az embereknek, hogy mások által hulladéknak ítélt dolgokból mennyi hasznos tárgyat lehet létrehozni.

A boltban teljesen más kiszolgálást kapnak a vásárlók, mint egy átlagos divat üzletben. Például a teázó részben a vendégek teák és frissítők közül válogathatnak, pelenkázásra és mosdó használatra is van lehetőségük, és a közel tíz négyzetméteres próbafülkében kényelmesen öltözködhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...