2013. március 25., hétfő

Barnoff SS2013 editorial


Editorial stáb: 
fotó: Podobni Mihály
styling: Terzin Anna
make-up: Kredits Enikő
haj: Krasznár Zsolt
modell: Míra

Egy szürreális világba kalauzol a Barnoff tavaszi/nyári kollekciójának editorialja, amelyben a nő jelenti a békés nyugalmi pontot. A fotózásnak a Brody House adott helyet. A kollekció darabjaival már sokfelé találkozhattak az érdeklődők, többen már a Women's Silence darabjaival várják, hogy végre felragyogjon a tavaszi nap. 

A korábban már bemutatott darabokból sugárzik a lágy nőiesség, amelyek egyszerre finomak és izgalmasak. Az egyedi harmóniát egy különös kontraszt hozza létre: a visszafogott színek és finom sziluettek elragadóan alkotnak összhangot az éles geometriájú, mértani szegélyekkel. 

Barnoff nőideálja ismeri a nyugalmat, biztonságot, ugyanakkor végtelenül erős és lázadó is egyben. Lázad, mert szembeszáll az élet akadályaival és leküzdi azokat. Ettől válik méltóságteljessé, tiszteletreméltóvá és fenségessé. 

A hordhatóság és a praktikum is alapvető pillérei a koncepciónak. Minden darab: a szoknyák, felsők, nadrágok, blézerek és kiegészítők jól kombinálhatóak egymással, különböző stílusú öltözetek állíthatóak össze belőlük bármely alkalomra. Az elegáns szettektől kezdve, a kényelmes smart-casualon át, egészen az egyedi megjelenésig : rengeteg variánst rejt ez a kollekció. 

A türkiz és kristályos fehérek festői palettáját antik mozaikfelületek ihlették. 

A domináns színek a krém, fehér, bézs, sötétbarna valamint a halvány rózsaszín és a türkiz. Némely leggings-en arany tündököl. A fekete, estélyi felöltőkkel bármely nappali együttes azonnal alkalmi, estélyi öltözetté lényegíthető át.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...