2013. március 26., kedd

Diary from London #5










Két hete írtam utoljára a londoni napló bejegyzésembe, így már időszerű volt, hogy megírjam nektek ezt a postot. Egyik hétvégén elmentem Richmondba, mert már sok jót hallottam róla, hogy milyen szép környék és ráadásul nincs is messze Ealingtól, ahol lakom. Ott készültek ezek a gyönyörű képek. 

Múlt héten haza utaztam egy kis időre. Jó volt látni a barátaimat és Budapestet, már nagyon hiányott. El kellett intéznem néhány dolgok a bloggal kapcsolatban. Végre találkoztam élőben is Oravecz Nórival, akivel szeretnénk, ha a blogjainkkal és más dolgokkal együttműködhetnénk. A Mom Park a partnereim közül az egyik legkedvesebb, mert maga a profizmus és a minőség. Velük is sokkal több közös projekt lesz a jövőben. Már izgatottan várom a következő hónapokat... :)

Mikor tegnap visszatértem Londonba havas volt a táj és 1 fokot mutatott a hőmérő. A családom azt mondja, hogy itt is szokatlan ilyenkor ez a hideg. Jöhetne már a tavasz! Úgy szeretnék már egy szál ruhában és dzsekiben szaladgálni a napsütésben.... :)

Puszi, Festy



The last time I wrote into my London Diary was two weeks ago, so it was time to write this post. I went to Richmond at one of the weekends as I had heard a lot of nice things about it, that it is a nice area and it is not far from Ealing, where I live. These beautiful pictures were taken there.

Last week I travelled home for a little while. It was good to see my friends and Budapest, I really missed it all. I had to arrange a few things in connection with the blog. Finally I met Nóra Oravecz personally with whom we would like to cooperate concerning our blogs and other stuff. Mom Park is one of my nicest partners, it represents professionalism and quality. We'll also have a lot of projects together in the future. I am looking forward to the following months with real excitement... :)

When I got back to London yesterday, it was snowy and the temperature was 1 degree Celsius. My family says that this cold weather is also unusual here at this time of the year. I would be happy if spring came eventually! I really want to walk about in a dress and a jacket in the sunshine... :)

X x
Festy

3 megjegyzés:

Orsolya Szucs írta...

Kedves Festy,
Orulok, hogy jol erzed magad itt Angliaban es, hogy sok jo projectnek nezel elebe. :)
Sajnos sok napsutes itt Angliaban nincs, most kovetkezik meg csak az esos idoszak kb juniusig. Habar juniustol lesz kb. 20-25 fok akkor mar lehet kis dzsekit hordani, rovidnacival- en is nagyon varom mar :)

Festy írta...

Ohhh :(((
Köszi Orsy az infót! :)
Hát ez nem vmi jó hír... akkor idén kimarad a nyár az életemből... mindegy a várost azért szeretem! :)

Kristina írta...

grrreat pics :)
would you like to follow each other on bloglovin ?

www.simplebutreal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...