2013. március 10., vasárnap

„Hey-Mr! –The Genuine Footwear










Így nyilatkozik Lukács László a Hey-Mr! márka tervezője: 

Mint fiatal tervező, sok közös munkában vettem részt nagyobb divatházakkal. Egyik alkalommal az alapján választottak be egy nagyobb projektbe, hogy a saját cipőmet viseltem, ami az ottani tervezőknek nagyon imponált. Ez adta meg a nagy lökést, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. Az olyan férfi cipők felé fordult az érdeklődésem, amelyekben képes egyesülni az elegencia és a praktikusság.


A Hey-Mr! nem csak egy új divatmárka. A Hey-Mr! egy termék, egy szimbólum, amely egyesíti magában az egyéniséget, az önbizalmat és a művészetet. A Hey-Mr! egyedi jellegét a bőr speciális feldolgozása adja, a varratok megbízható pontosságával, megalkuvást nem ismerő, feltűnő megjelenésével biztosít komfortot. A bőr többször festett és nyomtatott, az ezt követő finomhangolással érjük az egyedülálló vizuális hatást és egyedi mintát, amelytől minsden egyes darab különlegessé válik. A Hey-Mr! cipők kiváló minőségű bőrből készülnek, kényelmesek, tökéletesen kombinált könnyű anyagaival megmutatják a játékos és kecses lelket. 

De nem csak maga a kollekció létezik, már vannak fix üzleti partnerek és viszonteladók. A cipőket két üzlet Külfödön is forgalmazza Bécsben, a Tiberius férfi divatház és az S/GHT divatház, de Magyarországon is megtalálhatóak a budapesti Wonderlabben


Csapatunk tagjai: Dmytro Lutsak építész-tervező, Linnea Jannen divatfotós, 


A Hey-Mr! együtt dolgozik több kisebb szombathelyi manufaktúrával, ezzel is a tradicionális szakmákat akarja támogatni, megőrizni, illetve új ötletek segítségével megtalálni számukra a helyet a 21. században. 

A Hey-Mr! minden alkalomra hordható, és tökéletes választás, ha valaki szeretné megmutatni egyéniségét, és azt, hogy mennyire merész és bátor, hogy kimutassa tudatos érdeklődését az igazi design élvezetéhez.


https://www.facebook.com/weloveheymr

Viszont eladók
Bp :
wonderLAB verespalne utca 3 (cipö taska)
Vienna:
Tiberius LIndergasse 2 1070 Wien (cipök)
S/GHT Kirchengasse 24 1070 Wien( cipök)
studio L Mayerhofgasse 3 1040 Wien( cipö,taska,öltöny)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...