2013. április 15., hétfő

Marks and Spencer spring editorial - werk photos

Végre megérkezett a jó idő! :) Így aktuálissá vált, hogy írjak a Marks and Spencer-nek készített tavaszi editor anyagáról. Először a werk fotókat mutatnám meg nektek, hogy megismerkedjetek a részletekkel. 

A fiatal tehetséges fotóssal, Arian Illusion-nal (Egy éve Arian készítette rólam a M&S kirakataira kiragasztott matricát és a hozzá tartó kampány fotókat.) raktuk össze a projektet. Négy helyszínt választottunk a fotózásra: kettőt a belvárosban (Rakparton és az V. kerben), a többit Budán a hegyekben (egy elhagyatott romos háznál és egy tűzoltóság bejáratánál). A munkánkat kicsit nehezítette az időjárás, hogy még elég hideg volt a tavaszi ruhákhoz... 

Az M&S outfiteket úgy válogattuk össze, hogy bemutassuk az üzletekben található különböző stílusokat: az elegáns-nőiest, a kényelmes-lazát és a színes-fiatalost. 

A végeredményről a következő postokban fogok beszámolni. Addig is itt van pár kép ízelítőnek a fotózás hangulatáról. :)


Fotó: Arian Illusion
Werk fotó: Festy, Szaksz Adrienn
Haj: Nándi
Modellek: Festy, EuropeFace


The nice weather is here finally! :) So it has become relevant to write about the spring editor material made for Marks and Spencer. At first, I want to show you the werk photos to let you know about the details. 

We did the project with the young and talented photographer, Arian Illusion (She took the photos of me a year ago which appeared in the Marks & Spencer shop windows and the other campaign photos, too). This time we chose four scenes for the shooting: one in the city centre (on the river bank and in the 5th district) and the others in Buda up in the hills (at a desolate, ruined house and at a fire department entrance).
The weather made our work a little difficult because it was still quite cold for the spring outfits...

We selected the M&S sets so you can see the different styles of the store: the elegant-womanly, the comfortable-loose and the vivid-youthful.

I will tell you about the final result in some of my following posts. Here are a few pictures as a taste of the atmosphere of the shooting. :)


Photo: Arian Illusion
Werk photo: Festy, Adrienn Szaksz
Hair: Nándi
Models: Festy, EuropeFace

2 megjegyzés:

Edina írta...

Szuper :)

Festy írta...

Köszi Ednia! pusziii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...