2013. április 11., csütörtök

Ünnepeljünk együtt, két éves a PandArte kreatív blog!






Szülinapi Nyüzsi Vásár és Workshop


" A kreatív energiák rendkívüli magaslatokba tudnak emelni. Létrehozni valamit, ami a saját fejedben született meg, amit sokáig dédelgettél, majd kemény munkával megalkottad, az fantasztikus érzés. Legyen szó akár ékszerekről, dekorációkról, táskákról, kulturális, közösségi helyekről, vagy éppen egy kávézóról, minden érdekel, amibe kreatív energiákat fektettek bele. Szeretem megismerni az embert, aki az egész rendszert mozgatja, a küldetésem pedig az, hogy a blogomon keresztül minél több ilyen történetet mutassak be.  Hiszek abban, hogy mindenkinek van egy ajándéka, amivel született, és lehet, hogy épp másnak a példája inspirálja majd abban, hogy elinduljon a saját útján, felfedezze a saját tehetségét " 

Ilyen gondolatokkal kezdte el írni Bánhidi Dóra a PandArte blogot. A két év folyamán számtalan post született meg és egyre többen csatlakoztak ehhez a látásmódhoz. Dóri egy idő után viszont az online világból szeretett volna egy kicsit kilépni, ezért kitalálta a " Nyüzsi Vásárt ".

Ezen a vásáron összegyűlnek a PandArte barátok, vagyis azok a kézműves alkotók, akikről ír a blogján, és azok az olvasók, akik követik a tevékenységét, hogy együtt eltöltsenek egy hangulatos napot. Ehhez a közösséghez természetesen bárki, bármikor csatlakozhatJ

Az idei első vásár április 27-én lesz, ami nem csak a szülinap miatt lesz  különleges, hanem azért is, mert az egyedi kézműves termékek vásárlása mellett egész nap alkotni is lehet majd egy workshopon.

 " Ezúttal a különböző farmer cuccokat és pólókat alakítjuk át, szabdaljuk fel és egészítjük ki, azért, hogy ékszerek, vagy egyedi öltözékek szülessenek belőlük. Közösségben alkotni nagyon inspiráló dolog, arról nem is beszélve, hogy tavasszal ilyen szempontból is jó megújulni:) " 

A Szülinapi Nyüzsi Vásárról és Workshopról, na és a további meglepetésekről minden fontos részletet megtudhatsz  a www.pandarte.blog.hu oldalon az „ Eseményeim” fül alatt.


Gyere el, nézz körül és legyél Te is egy kreatív közösség tagja!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...