2013. április 26., péntek

Születésnapi buli a Springfieldben!







A Springfield 25. születésnapja alkalmából 12 országban különleges születésnapi mókával lepi meg a vásárlókat. Április 25-től 28-ig bulit rendez minden üzletben, és mindenkit szívesen lát, hogy csatlakozzon az ünnepléshez.

A Springfield születésnapi kampányának már az első pillanatától az volt a célja, hogy megköszönje vásárlóinak, hogy inspirálták és követték a márkát 25 éven keresztül. Ebből az alkalomból a Springfield minden üzletében 20%-os kedvezményt kínál azoknak, akik aktívan velünk ünnepelnek április 25 és 28 között.

Azoknak a vállalkozó szelleműeknek, akik nem félnek kiállni az egész bolt elé, és elénekelni a Boldog Születésnapot című dalt, 25% kedvezményt kapnak a produkcióért cserébe. Egy születésnap pedig nem lehet teljes a torta nélkül. Akik elég bátrak ahhoz, hogy előugorjanak egy születésnapi tortából, miközben azt kiabálják, hogy “Boldog Születésnapot!” 30% kedvezményt kapnak. Ez azonban csak a Party órák alatt tehető meg, ami minden nap 12 és 13 óra között illetve 19 és 20 óra között tart.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...