2013. augusztus 13., kedd

CSUZDI WIRED BAGS











A CSUZDI WIRED BAGS név alatt megismert jellegzetes táskák idén egészen új hozzáállással, az előző kollekciókhoz képest teljesen másfajta stílusban készültek. Az eredeti alapötlet és cél megmaradt: eszerint a táskák úgy váltanak ki megdöbbentést, vagy mosolyt, hogy funkcionalitásukból nem veszítenek az elsőre oda nem illő elemektől. Ezek az "oda nem illő elemek" a kezdetektől fogva a villanyszerelési kábelek és szerelvények lettek, melyek kiválóan működnek együtt a táskákkal, hiszen funkciót kapva átveszik, kiváltják a különböző csatok, pántok, táskakellékek szerepeit. . Így nem keltik azt az érzetet, hogy pusztán a design érdekében, vagy öncélúan „odabiggyesztették” őket.

Nincs ez másként az új kollekciónál sem, ugyanakkor már egy sokkal letisztultabb formában, egyszerűbb, tisztább megoldásokkal. A táskák tervezésekor a vezérelv a minimumra való törekvés volt, kontrasztot állítva a szokatlan alkatrészek használatával. Emellett eltűntek az eddigi táskákon megszokott színes gyöngyvásznak és feltűnő rátétek, helyettük a kollekció darabjai már kizárólag bőrből készülnek. Így az előző sportos helyett, most inkább egy elegánsabb vagány, visszafogottan extrém kollekció született.

Az első bőrkollekció három alapfazont foglal magában (melyek elsőre egy exkluzív arany kapszulakollekcióban jelentek meg). Az egyik legkedveltebb a borítéktáska, ami a standard (ipad) méret mellett egyedi méretben is rendelhető, tehát végre a fiúk is gondolkozhatnak akár egy CSUZDI boríték, vagy laptop táskában! A LID fantázianévre keresztelt válltáska kifejezetten csajoknak készült, rengeteg mono- és bikolor variációban. A harmadik típus a hátizsák, ami színválasztástól függően szintén lehet a fiúk kedvence is.

A kollekció már debütál a wonderLAB-ben (1053.Budapest, Veres Pálné u. 3) ahol ennek örömére a tavalyi kollekcióra 40% engedményt adnak! Sőt, aki az új kollekcióból IS szemezget, annak további 10% engedmény jár minden táskára!
A folyamatosan bővülő készletről, rendelési lehetőségekről, egyéb infókról pedig a CSUZDI facebook oldalán lehet tájékozódni, érdeklődni.

A fotókat készítette: Tunde Dora Photography, Modell: Dóra Rózsahegyi, Make-up: Kamilla Nagy, Haj: Andrea Mezőfi

2 megjegyzés:

Arulraj írta...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!
For sofa renovation contact thesofastore they gives best
Best Sofa Repair Services in Kumaraswamy layout,Bangalore

abhiramindia írta...

Thanks for sharing!

abhiram astrology center. Best indian Astrologer In scarborough

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...