2013. augusztus 6., kedd

Tizennyolc magyar tervezővel nyitotta meg kapuit a LAONI la STORE












A la STORE célja, hogy kihasználva a showroom és a LAONI márka több mint 10 éves ismertségét valamint lokációját, teret engedjen és biztosítson a hozzá hasonló szellemiséggel alkotó hazai designereknek.

Szeretnénk, ha a la STORE egy folyamatosan mozgásban és változásban lévő, színes, a legjobb kortárs magyar tervezők munkáit bemutató showroom legyen, ezáltal megalapozva és működtetve egy művészeti bázist, egy szellemi összefogást, egy azonos küldetéstudatot.  A kiállító tervezők kiválasztásánál kiemelt szempont volt a magas minőség és a kiállítók stílusvilágának egymáshoz való közelsége.

Tervezőink:

1975 – ARTEP - BALINT SARA KNIT/WEAR – FALUDI G – FIBULA – FRANTA ÁGI – KORÉNYI MARIANN – MOHA DESIGN - NEMESI ANNA - NYD DESIGN – PÁPAI LILLA - PELSO - SOIE ESSENTIELLE – SZUNYOGHY VIKTÓRIA - TAMARA BARNOFF – WILDPASTEL - ZAGABO – ZOE PHOBIC

Az eseményt a VIVA TV bájos műsorvezetője, Iszak Eszti nyitotta meg, aki szintén támogatja a magyar divatot, számtalan rendezvényen viselt már hazai tervezésű ruhát. 


Helyszín: LAONI Showroom 1072 Budapest, Klauzál tér 1.
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/LAONIdesign
Az összes tervezőt megtalálod weboldalunkon:
http://www.laoni.hu/hu/la-store



Color Summer - Színvadászat a LAONI la STORE-ban!





Egy ötletes nyári akció azoknak, akik szeretik a magyar tervezők és designerek munkáit.

Minden héten a LAONI egy nyári színt, vagy színkombinációt, ami alapján készítenek egy összeállítást a tervezőik termékei és a LAONI kiegészítői közül. Ezeket aztán 20%-os kedvezménnyel megvásárolhatóak üzletben. Ez a hét a " Mező virágai " fantázianevet kapta, így most az aranyló búza, a piros, a kék árnyalatai és a natúr színek kerülnek előtérbe.


2 megjegyzés:

Blog Styles írta...

This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I really would want...HaHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

Shri Krishna Astrology írta...

Nice blog. Nice explanation with helpful information.
For astorlogy service contact Shri Krishna Astro center,we have
Best Astrologer in Gadag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...