2013. augusztus 6., kedd

Tizennyolc magyar tervezővel nyitotta meg kapuit a LAONI la STORE
A la STORE célja, hogy kihasználva a showroom és a LAONI márka több mint 10 éves ismertségét valamint lokációját, teret engedjen és biztosítson a hozzá hasonló szellemiséggel alkotó hazai designereknek.

Szeretnénk, ha a la STORE egy folyamatosan mozgásban és változásban lévő, színes, a legjobb kortárs magyar tervezők munkáit bemutató showroom legyen, ezáltal megalapozva és működtetve egy művészeti bázist, egy szellemi összefogást, egy azonos küldetéstudatot.  A kiállító tervezők kiválasztásánál kiemelt szempont volt a magas minőség és a kiállítók stílusvilágának egymáshoz való közelsége.

Tervezőink:

1975 – ARTEP - BALINT SARA KNIT/WEAR – FALUDI G – FIBULA – FRANTA ÁGI – KORÉNYI MARIANN – MOHA DESIGN - NEMESI ANNA - NYD DESIGN – PÁPAI LILLA - PELSO - SOIE ESSENTIELLE – SZUNYOGHY VIKTÓRIA - TAMARA BARNOFF – WILDPASTEL - ZAGABO – ZOE PHOBIC

Az eseményt a VIVA TV bájos műsorvezetője, Iszak Eszti nyitotta meg, aki szintén támogatja a magyar divatot, számtalan rendezvényen viselt már hazai tervezésű ruhát. 


Helyszín: LAONI Showroom 1072 Budapest, Klauzál tér 1.
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/LAONIdesign
Az összes tervezőt megtalálod weboldalunkon:
http://www.laoni.hu/hu/la-storeColor Summer - Színvadászat a LAONI la STORE-ban!

Egy ötletes nyári akció azoknak, akik szeretik a magyar tervezők és designerek munkáit.

Minden héten a LAONI egy nyári színt, vagy színkombinációt, ami alapján készítenek egy összeállítást a tervezőik termékei és a LAONI kiegészítői közül. Ezeket aztán 20%-os kedvezménnyel megvásárolhatóak üzletben. Ez a hét a " Mező virágai " fantázianevet kapta, így most az aranyló búza, a piros, a kék árnyalatai és a natúr színek kerülnek előtérbe.


1 megjegyzés:

Blog Styles írta...

This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I really would want...HaHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...