2013. március 14., csütörtök

ATTITUDE 2013-as tavaszi/nyári kollekció







A tavasz izgalma, rabul ejtő, leheletfinom árnyalatai, éteri szépsége és a nyár vibráló, mondén tónusokkal teli ragyogása, többé már nem megfoghatatlan, titokzatos erőkként lengik be mindennapjainkat: 2013-ban, az ATTITUDE és Zoób Kati munkája nyomán - az Örökérvényű Eleganciával randevúzva - egyedülálló ruhakollekcióban öltenek testet és kelnek új életre.
A 2013-as tavaszi/nyári kollekció darabjaiban a káprázatos színek és formák, a bámulatos anyagok, a tökéletes szabásvonalak és a finomművű kidolgozás varázslata valósul meg. A vízkék, a halványzöld, az orgonalila, a barackrózsaszín ezúttal egy markáns pasztellsorozat főszereplői, amelynek elemei, köztük a selyemből készült nadrágszoknyák, könnyed eleganciájú, bőszárú nadrágok és blúzok egyszerre váltják be a sikk és a kényelem ellenállhatatlan ígéretét.
A tervező kézművesség iránti elkötelezettsége ezúttal is egyedülálló darabokban jut érvényre, erre példa a 2013-as tavaszi/nyári kollekció egyik ikonikus eleme, a muszlinbetétes, sűrűn varrott selyemszalag díszítéssel ellátott, fekete koktélruha, amely

4 megjegyzés:

Neon Rider írta...

Nagyon tetszik :)

http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

Unknown írta...

Gyönyörű anyagok, fantasztikus lehet ilyen anyagú ruhákat viselni!
Köszi, hogy megmutattad :)

Njoythestyle írta...

Awww, az az első ruha valami meseszép, beleszerettem! :)
Pusza: Reni

Festy írta...

Fontosnak tartom, h írjak magyar tervezők alkotásairól is, hogy mindenki megismerje őket. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...