2013. március 2., szombat

IMOGEN 2013 tavasz/nyári kollekciója






Letisztultság és tavaszi lendület


Az IMOGEN 2013 tavasz/nyári kollekciója üde színeivel, kellemes anyaghasználatával és jól kombinálható darabjaival előszeretettel ragadja meg a közeledő tavasz minden rezdülését, hogy ezekből a lehető legtöbbet építhessen bele viselőjének mindennapjaiba.

A többségében egyberuhákból álló 2013 tavasz/nyári kollekció a nőisséget hívatott hangsúlyozni, emellett azonban nagy figyelmet fordít az időtállóságra és a kényelemre. A ruhák nagy része pamutból illetve más természetes anyagokból készült, ezzel is biztosítva, hogy több korosztály is magáénak érezhesse az egyes darabokat.

A szinte védjegyként használt szürke mellett olyan friss, élénk színű anyagok is helyet kaptak a kollekcióban, mint az egyszínű málna vagy a mintás, virágos.

„Az új kollekció megalkotásakor is a kombinálhatóságra és a letisztultságra helyeztem a hangsúlyt. A tavasz közeledtével általában igyekszem friss lendületet, üdeséget vinni az egyes darabokra. A nagy virágokkal díszített mintás anyagon azonban önkéntelenül is megakadt a szemem, nagy kedvencem lett, így többféle formában is visszaköszön a kollekcióban. ” – árulta el Bajcsai Viki, az IMOGEN tervezője.

A márka elsődleges célja, hogy viselőjének harmonikus, könnyed megjelenést biztosítson. Időtálló kollekciókkal törekszik arra, hogy hosszútávon is hordható legyen, így segítve az egyéni stílus megtalálását és kialakítását.

A kifejezetten az IMOGEN-nek tervezett kiegészítők, úgy mint a kalap, a táska és az öv, Kovács Ágnes munkái. A két tervező szinte az első pillanattól kezdve kölcsönös szimpátiával bír a másik munkája iránt, így nem véletlen, hogy az IMOGEN showroomban, azaz a Black Box Concept Store-ban is jelen vannak a kiegészítők is.

Az IMOGEN új kollekciója a mai naptól megtalálható a Black Box-ban, ahol az egyes ruhadarabokat akár a vásárlókra is alakítják.

AZ IMOGEN-ről:
Az IMOGEN márkát Bajcsai Viki alapította 2010-ben. A kollekciókra a kezdetektől jellemző a kísérletezés, a választékos alapanyagok, részletgazdagság, letisztult szabásvonalak, finom modernitás, az elegancia és kifinomultság. Az IMOGEN teljes kollekciója megtalálható a márka budapesti showroomjában, a Black Box Concept Store-ban.

2 megjegyzés:

häjni írta...

Az utolsó ujjatlan blézerruha tetszik, könnyen át lehet alakítani lezserből elegánssá. Wonder how much it costs...

Festy írta...

Sajnos nem tudom, hogy mennyibe kerül, mert a sajtóanyagban nem volt benne, amit küldtek... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...