2013. március 9., szombat

Street fashion at Paris Fashion Week #1









Photo by Festy


Csak egy napot töltöttem Párizsban, de annyi élményben volt részem, mintha egy hetet lettem volna ott. Ebben a posztban bemutatom nektek, hogyan öltözködnek a Párizsban a nők, ha egy divateseményre mennek. Sokkal nőiesebb és elegánsabb ruhákat vesznek fel, mint Londonban. Tudják hogyan kell megadni a módját a divathétnek. Most már értem, hogy miért mondják Párizst a divat fővárosának. Ámulva néztem, ahogyan sorra jöttek a szebbnél szebb ruhaköltemények… Bármelyiket szívesen elfogadtam volna.


I spent only a day in Paris, yet I had so many new experiences as if I had been there for a week. In this post, I will show you how women dress in Paris if they go to a fashion event. They wear much more womanly and elegant clothes than people in London. They know how to mark the occasion of a fashion event. I understand it now why Paris is called the fashion capital. I was enchanted to see all the fabulous outfits coming after one another... I would have been happy to get any of them.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fantasztikusak ezek a ruhák, s a hölgyek! Mennyire látszik, hogy az elegancia és a minőség mindenek felett áll náluk. (Persze talán ott sem mindenki jár ilyen ruhákban, de biztosan a hétköznapi emberek öltözködésében is megnyilvánul, amitől ők tényleg annyira jellegzetes franciák)
Hááát ... nekünk, magyaroknak van mit tanulnunk és bátorodnunk!

Njoythestyle írta...

Csodás képek és rucik, annyira szemet gyönyörködtetőek! Sikk és elegancia mindenek felett :)
Pusza: Reni

Festy írta...

Igen, ezek a ruhák azért válogatottak, mert a Valentino divatbemutató előtt készítettem őket. Egyik fashion weeken se láttám az emberet ennyire elegánsan felöltözni...
Tényleg gyönyörűek voltak az outfitek. Bármelyiket elfogadtam volna. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...