2013. április 5., péntek

Travel: Bali


















Már annyira vágyom a jó időre, hogy egy kicsit nosztalgiáztam a nyaralós fényképeim között. Még van pár postra való az Indonéz túráról. Ezek a képek mindig feltöltenek újabb energiával. Imádom a nyarat és a vízpartot... :)

Az egyik hobbim (biztos a térképészetből jön), hogy szigeteket keresek a google earth-ön, és utánuk olvasok a neten vagy a szaklapokban. Próbálok olyanokat kikutatni, amikről nem tudunk sok mindent és nincsenek beépítve szállodákkal. Megmaradt rajtuk az érintetlen természet. Ez is egy ilyen földi paradicsom, aminek a neve Gili Trawangan és Lombokhoz tartozik.



I can't wait for the nice weather any longer so I looked at my summer photos. I have enough for a few more posts about the Indonesian trip. These pictures always give me a lot of energy. I love summer and beaches... :)

One of my hobbies (it must come from cartography) is that I look for islands on Google Earth and read about them on the Internet or in journals. I always try to find islands which we don't know a lot about and which are not full of hotels but unspoilt. This is also like a paradise on Earth, its name is Gili Trawangan and it belongs to Lombok.

5 megjegyzés:

Petra világa írta...

Irigykedve nézem az utazós posztjaidat :( Olvastam, hogy magad szervezed meg az utazásokat, ezért szívesen olvasnék egy ilyen jellegű írást Tőled :)

Festy írta...

Köszi Petra az ötletet. A következő utazós postban leírom neketek, hogyan szervezem az útjaimat. Kb. 10 éve csinálok kalantúrákat... :)
pusz

Petra világa írta...

Szuper, köszi! Alig várom! :)

Névtelen írta...

Amazing photos!

Selma írta...

Aw.. That's my country INDONESIA.
You had some fun activities there. Yeaw..!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...