2013. február 24., vasárnap

Diary from London #2









Ezen a héten elég sok postot írtam nektek a London Fashion Weekről, ezért úgy gondoltam, hogy folytatom az élménybeszámolómat a londoni kalandjaimról. Az egyik kedves olvasóm azt írta, hogy kíváncsi lenne arra, hogy miért lakom családnál, és hogyan működik ez. A legfőbb célom amiért ide jöttem, hogy megtanuljak minél hamarabb angolul, ezért az a leghatékonyabb, ha igazi brit-angol beszéddel vagyok körülvéve. Interneten talált a tesóm egy ügynökséget, ami külföldieket közvetít itt élő családokhoz. Nyelviskolát is lehetett volna igényelni, de azt inkább saját szervezéssel szeretném megoldani, mert lehet találni olyan lehetőségeket, hogy ingyen indítanak tanfolyamokat. Holnap reggel fel is keresek egyet. Remélem, sikerrel fogok járni, mert elég hamar betelnek a helyek. A kurzus egy hónapig tartana, és mindennap lenne oktatás. Szorítsatok, hogy sikerüljön! :)

Péntek este a húgom és a barátja elvittek a kedvenc Fish & Chips-esükhöz, hogy kipróbáljam a helyi kaját... :) Frissen sütötték a halakat, és isteni finom volt, viszont olyan hatalmas mennyiségeket adtak, hogy lehetetlen volt megenni. Amit itt láttok az csak egy adag krumpli, ami szét van osztva három felé. 

Remélem, a következő naplóbejegyzésemben már többet tudok majd mondani a nyelviskolákról, hogy miket sikerült ott elintéznem...


Puszi, Festy

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...