2013. február 20., szerda

Michael Kors Man










A női luxus darabok mellett a MOM Park Concept Gallery üzletének kínálatában februártól már a Michael Kors Man márka is elérhető. 

Michael Kors az egyik legnagyobb amerikai kortárs divattervező, több ízben választották meg az év Férfi divat tervezőjének. Az 53 éves divattervező 14 évesen színjátszásba kezdett, ám hamar rájött: sem énekelni, sem táncolni nem tud, és egyébként is minden idejét a ruházati üzletekben töltötte. Így érthető, hogy már 19 éves korában ruhákat tervezett, 1981-ben pedig megalapította saját márkáját. 

Karrierjének első igazi fordulópontja az volt, amikor Párizsban tartott divatbemutatót. Akkoriban senki sem gondolta volna, hogy egy amerikai tervező felbukkanhat Párizsban. A siker nem sokáig váratott magára, ugyanis 1997-ben felkérték a francia Celine divatház kreatív igazgatói pozíciójára. A divatház tevékenysége mellett jutott ideje saját márkájának bővítésére is, ami pár év alatt messze túlnőtte a Celine divatházat, így búcsúzott a divatháztól, ugyanis már csak saját márkájára szeretett volna koncentrálni. 

2002-ben indította el férfiaknak szóló vonalát, a MICHAEL Kors MAN-t, ami február 18-tól a divat világának szerelmesei örömére elérhető a MOM Parkban is. 

Michael Kors márkái rendkívül divatosak, stílusosak és egyben trendik, az árak mégsem emelkednek megfizethetetlen magasságokba – felsőruházat már 25 000 Ft-tól elérhető. 

Mára a Michael Kors márka a legnagyobbak közé nőtte ki magát. Sikere nem véletlen, luxus darabjai stílusosak, egyben kényelmesek és hordhatóak. Az Egyesült Államok mellett Európában és Ázsiában is hatalmas népszerűségnek örvend. Honlapjukon megtekinthető a térkép, ami a Michael Kors üzletek elhelyezkedését jelöli. 

Michael Kors meghódította Hollywoodot is: a divatvilág nagyjai, és világsztárok is viselike Kors kreációit. Michelle Obama egy fekete Michael Kors ruhában állt modellt az első hivatalos portéja elkészítésekor. 

Örülhetnek a Michael Kors márka férfi kedvelői is, hiszen a Concept Gallery a mai naptól a Michael Kors MAN márkával kedveskedik az elérhető luxus kedvelőinek. A Concept Gallery üzletében egyébként számos divatmárkával találkozhatsz, így például Moschino Chip and Chic, az Ottaviani és a Michael Kors Woman is helyt kap palettájukon. 

Az üzlet különlegessége, hogy személyi stylist áll a rendelkezésre, ezzel segítve a vásárlók teljes körű kiszolgálását. Továbbá, a Concept Gallery a termékek mindenre kiterjedő javítását, tisztítását, varrását vállalja.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...