2013. február 2., szombat

Sugarbird báli kollekciója














Hamupipőke álma valóra vált! A báli szezon kellős közepén mutatták be legújabb ruhakölteményeiket a Sugarbird népszerű arcai és kreatív csapata. Az exkluzív divatshow-n mindenki megtalálhatta a saját ízlésének megfelelő darabot, legyen akár a szupermini vagy a maxiruhák szerelmese. A szemet gyönyörködtető látvány mellett, a hangulatot Csobot Adél és Muri Enikő is fokozta egy-egy igazán dögös dallal.
  
Dukai Regina az élénk színek szerelmese, így kissé rendhagyó módon álmodta kifutóra estélyi ruháit.

A Sugarbird-ben mindig is az elegáns ruhák adták a fő irányvonalat, de a mai estén a báli szezon apropóján még inkább hangsúlyt kaptak a szaténból, csipkéből és selyemből készült exkluzív darabok. Az én ruháim ebben a kollekcióban is már egy kicsit a nyarat idézik, mindenképpen el akartam szakadni a sötét, egyszerű színektől és formáktól, megmutatva, hogy ezek az árnyalatok is képviselhetik az eleganciát” – számolt be Regina.

Debreczeni Zita ruhái Regináéval ellentétben a visszafogottabb, klasszikus stílust hirdették.

Hozzám inkább a kiskosztümök, ingek passzolnak, vagyis a kicsit konzervatívabb stílus. Ennek egyszerű oka van, régen elég fiús lány voltam, szerettem eltakarni magam, de harminc felett azért már váltani kell, és én ebben a klasszikus vonalban találtam meg önmagamat. A közönség szereti ezt a kicsit Audrey Hepburn-ös hangulatot, és az elegáns ruhákhoz kimondottan passzol ez a kicsit decens, visszafogott irány” – mesélte Zita, jellemezve kollekcióját.

A számos exkluzív ruhadarab közül is kiemelkedett az az extravagáns gyöngyös mennyasszonyi ruha, amelynek egyik különlegességét az elöl nyitott, hátul hosszú fazon adta, kiválóan ötvözve a klasszikus vonalat a legmerészebb trendekkel. Az este másik nagy kedvence a csipke volt, amely többször is visszaköszönt vagányabb rövid, áttetsző vagy akár földig érő verzióban” – tudtuk meg Jagasics V. Csonka Hedvigtől, a márka tulajdonosától.

A hangulatot a gyönyörű ruhák mellett Csobot Adél, Muri Enikő és Sári Évi zenekara tette tökéletessé.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will locate that extremely useful Grapevine Guitar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...