2013. február 13., szerda

Diary from London #1







Házunk



Szobám



Sokan írtátok, hogy mindenről számoljak be, ami itt történik velem. Így jött az ötlet, hogy indítok egy rovatot, amiben leírom nektek a londoni élményeimet... :)

Hétfő délután érkeztem meg a repülővel. A tesóm már várt engem a transzfer busznál és elkísért a családomhoz, hogy segítsen nekem. Hatan (2 szülő, 3 gyerek és egy cuki kutya) fogunk lakni egy tipikus kertvárosi házban. Szerencsére nagyon kedves és beszédes a család, így biztosan gyorsan fogok haladni a nyelvtanulással. A héten kezdődik a London Fashion Week, addig nem akartam sulit szervezni, mert nagyon elfoglalt leszek. Utána majd 100%-os tudok koncentrálni a tanulásra.

Készítettem nektek pár fotót a házunkról és az utcánkról, ahol lakom. Ealingnek hívják ezt a városrész. Olyan, mintha egy kis vidéki település lenne. 

A tesóm barátja séfként dolgozik London belvárosában egy jónevű francia étteremben, és esténként isteni vacsikat szokott főzni... Azt hiszem jó sorom lesz! :) Két megállóra laknak tőlem, így bármikor át tudok hozzájuk ugrani.

Az első napon már shoppingolni is voltam, amit itt tudtok olvasni a Cosmo blogomon:


Puszi, Festy 


A lot of you have asked me to tell you about everything that happens to me here.
It is how I got the idea to start a section in which I'll write to you about my experiences in London... :)

I arrived by plane on Monday afternoon. My sister had been waiting for me at the shuttle bus and accompanied me to my new family to help me in the beginning. There will be six of us living in a typical suburban house (2 parents, 3 children and a cute, little dog).
Luckily the family is really kind and talkative so I'm sure I'll make progress in language learning soon.
London Fashion Week starts this week so I didn't want to organize a language school yet as I am going to be very busy. But after that I will totally concentrate on learning.

I took a few photos of our house and street where I am living now. This part of town is called Ealing. It is like a little town in the country.

My sister's boyfriend works as a chef in a well-known French restaurant in the centre of London and he cooks fantastic dinners... It seems I'll have a nice time! :) They live two stops from me so I can pop in anytime.

I also went shopping on the first day, you can read about it on my Cosmo blog:


X x Festy

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ugye van még szekrényed a képen láthatón kívül?
Ez milyen fajta megoldás, hogy családnál laksz? Erről nem hallottam még, csak a gyerekvigyázósról, de a bérbe adunk egy szobát típusról még nem. Meséld majd el ezt is!
Érezd jól magad a divathéten, aztán hajrá, tanulj ezerrel, ismerkedj, a nyelviskolák olyan sok új arcot, barátot hoznak majd Neked :-)
A

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...