2013. február 16., szombat

Experiences in the British Plus Size Fashion Weekend












Tegnap nem csak a London Fashion Week kezdődött el, hanem az British Plus Size Fashion Weekend is. Először rendezték meg Londonban ezt a plus size eseményt. Nagy örömömre az egyik barátnőmet, Farkas Évát beválasztották egyedüli magyarként a divatbemutatóra. Éva másfél éve plus size modellkedik Londonban. Fényes jövőt áll még előtte. Nagy előnye, hogy gyönyörű az arca és a fotókon tökéletesen mutat.
Fantasztikus volt látni, hogy a lányok mekkora önbizalommal vonulnak végig a tervezők ruháiban, és mindegyikőjükről sugárzott az magabiztosság.
Plus size bloggerekkel is összefutottam a sajtótájékoztatón, Zsuzskával (CUPCAKE & PEARLS) és Judittal (Plus Size Life). Sokat segítettek nekem tájékozódni ebben a számomra még ismeretlen világban...


Not only London Fashion Week started yesterday but British Plus Size Fashion Weekend as well.
It is the first time this plus size fashion event has been organized in London.
For my great pleasure, one of my friends, Eva Farkas was selected as the only Hungarian model for the fashion show.
Eva has been a plus size fashion model in London for one and a half years. She has got great prospects. Her beautiful face is a great advantage of her and she looks perfect in photos.
It was fantastic to see how confidently the girls were walking in the outfits of the designers.
I also met some Plus size fashion bloggers on the press conference, Zsuzska (CUPCAKE & PEARLS) and Judit (Plus Size Life). They helped me a lot to find my way in this yet unknown world...

Eva's Facebook page: 

1 megjegyzés:

dawnabbott írta...

lovely and nice fashion really liking...
Online Fashion Store

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...